fbpx
KUUKALENTERI VKO 5
30.1.-5.2.23
 
 
Tähän viikkoon lähdetään vielä kuun kulkiessa Härän maamerkissä. Miten sinun viikonloppusi meni? Saitko levättyä ja sielu juuri sellaista ravintoa kuin tarvitsi? Löysitkö itsesi keittiössä touhuamassa vai shoppailemassa? Osasitko arvostaa myös itseäsi? Entä muistitko pitää kaulan ja kurkun lämpimänä ettei lentsut pääse iskemään?
 
Aamulla moni varmasti tunsi, miten kiva olisikaan ollut jäädä sänkyyn makoilemaan. Kuu kun sitten siirtyy Kaksosen pulinapäiviin alkaa taas keho rullaamaan. Puhetta ja kikatteluakin. Ettei meinaa perässä pysyä ja mistään tulla mitään. Miten kiva onkaan höpötellä vähän joka suuntaan. Kenties opiskella tai muuten vain älynystyröitä viritellä. Vai tekeekö ihan älyttömästi mieli vaikka kutoa? Jotakin tehdä käsillä.
 
Tässä ajassa on tärkeää kuunnella myös sitä sydämen ääntä. Mitä sinä olet oppinut? Mitä sinä olet muuttanut elämässäsi toisenlaiseksi? Käytännöllisempään malliin. Jotta sinulla olisi helpompi olla. Olla myös itsesi puolella. Oletko uskaltanut sanoa ääneen sen mitä sydämessäsi tunnet?
 
Keskiviikkona muista hengitellä, jotta pysyt matkassa. Kuunnella itseäsi. Miten sinä puhut itsellesi, mikä sinua triggeröi. Mikä sinua estää tekemästä jotakin sinulle hyvin tärkeää. Rakkaudella. Omalla herkkyydellä. Meille annetaan vastauksia, kunhan pysähdymme kuuntelemaan ja katsomaan ympärillemme. Mitä ihmeellisimpiä ”sattumia” tapahtuu. Huomaatko? Tänään muutenkin on hyvä hidastaa ja ottaa vaikka päikkärit. Kuuntele kehoa ja sen tuomia viisauksia. Voisitko sinä tuntea miten itseluottamuksesi vain kohisee kun tunnet tekeväsi juuri oikeita päätöksiä?
 
Kuu Kaksosissa herkistää kädet ja rintakehää, joten pidä itsesi edelleen erityisen lämpimänä, ettei lentsut pääse syvemmälle ja kätesi nivelet kovin kipeydy. Herkimmät kyllä aistivat tämän. Keskiviikkona myöhään illasta Kuu siirtyy Rapuun tuomaan aivan toisenlaisia energioita loppuviikkoon.
 
Ihanaa viikon alkua sinulle! Seuraava päivitys torstaina ja Täydenkuun postaus lauantaina. Kurkistus koko viikkoon YouTubessa @kuujuttuja ja 1.2 koko kuukauden astrologinen katsaus, niin täällä kuin YouTubessa.
Muista myös, että Astrologian perusteet – miten tulkita omaa karttaa kurssille voi ilmoittautua sähköpostitse
error: Content is protected !!