fbpx

KUUKALENTERI VKO  9

Viikonloppu 3.-5.3.23

KUU LEIJONASSA

Tänään klo 17:16 kuu siirtyy Leijonan tulielementtiin. Olemme sydämenasioiden äärellä. Miten sinä voisit tehdä tästä viikonlopusta juuri sellaisen mitä rakastat?

Viettää aikaa yhdessä. Innostua jostakin sinulle tärkeästä. Kokea jotakin uutta. Tehdä ja nauttia luovuuden energioista. Rakastaa niin, että sydän vain pamppailee. Löytää sitä iloa elämään. Mikä sinut saa hymyilemään?

Merkuriuskin siirtyi juuri Kalojen herkkiin energioihin tuomaan unelmille ja ajatuksille siivet. Unet voivat olla hyvinkin lennokkaita. Nyt kun vielä on kasvavakuu ja alkuviikosta täysikuu, voi monet tarvita maadoittumista tähän hetkeen. Sillä Kuu Leijonassa voi tuoda niin paljon energiaa, että unihiekat meinaavat mennä ihan huti. Joten muista tänä viikonloppuna myös rauhoittua, hengitellä. Harjoittaa tietoista läsnäoloa. Nauti saunasta. Käy lenkillä. Tai kenties jo sormet syyhyää mullanvaihtoon? Miten olisi ihana hieronta…

Monilla voi sydämestä raapaista ja sieltä voi nousta jotakin aristelevaa. Miten tärkeää on antaa itselle lupa olla rohkea ja toteuttaa myös omia unelmia. Arvostaa itseä ja muista. Sinulla on merkitystä!

Lauantaina jo monet huomaavat miten asiat vain etenevät ja miten hyvä fiilis voikaan olla. Oma aikakin voi olla nyt niin mieluista. Olla vain. Kampaajallakin käynti voi piristää kummasti. Jos haluat tuuheammat hiukset, niin nyt on hyvä aika leikkauttaa. Värikin pysyy hyvin hiuksissa. Yllätä itsesi ja tee jotain rohkeaa! Ja jos ei muuta, niin laita jotain nättiä päälle ja hymyile vastaantulijoille.

Muista kuunnella sydäntäsi ja intuitiosi ääntä. Ne näyttävät sinulle tietä oikeaan suuntaan! Mitä kaunista sinä voisit sanoa itsellesi ja muille?

Ihanaa viikonloppua!

error: Content is protected !!