fbpx

KUUKALENTERI VKO 20

Kuu Härästä Kaksosiin

17.-23.5.23

Kirjoitan nyt koko loppuviikon kuupostauksen ja sitten perjantaille Uudenkuun oman postauksen. Kuu sillä kulkee hitaasti mutta varmasti eteenpäin, kuten tämä aikakin meitä vie ensin hyvin syvälle hidastaen, väsymystä ja jopa periksiantamisen fiilisten parissa. Ja toisaalta luoden sitä pohjaa ja turvaa tulevaa varten. Uusikuu Härässä ja kuun siirtyminen Kaksosiin samaisena iltana tuo uuden energian liikkeelle.

Tänään 15:28 kuu siirtyy Härän maamerkkiin hidastamaan vieläkin enemmän. Pohtimaan asioita perusteellisesti. Mitä tehdä jotta voisi kokea turvaa ja tasapainoa. Mitä muuttaa jotta rakkaus voisi asua sinussa. Ehkäpä sinun tekee mieli puuhastella puutarhassa tai muulla tavalla nauttia luonnosta. Tai vain kokea hyvää fiilistä kaikesta siitä mitä ympärilläsi on. Kukat, kasvit, taimet…

Tähän ajankohtaan nousee myös väsymystä ja se voi monia ärsyttää. Ajatus tahmaa, joten ota silloin omaa aikaa ja tee mieluisia asioita. Onko se hieronta, kävelylenkki vai köllöttäminen toisen kainalossa vai kenties hyvä ruoka. Autojen ilmastoinnit kannattaa pitää nyt maltilla päällä ettei kurkku tule kipeäksi. Myös niskat ja korvat voivat herkistellä.

Torstai jo avautuu selkeämpänä ja moni saa ymmärrystä asioille. Tee tilaa kaikelle sille mitä toivot tulevaan. Pienilläkin asioilla on merkitystä. Pimeän kuun päivänä verho on jo niin ohut maailmankaikkeuteen. Eikä mikään imeydy. Hoida kehoasi ja mieltäsi. Ruokakaan ei välttämättä maistu. Keho haluaa puhdistua, joten juo paljon vettä.

Uusikuu Härässä perjantaina haluaa vahvistaa sinua rakkaudella ja toisaalta myös nostattaa syvällä olevia tunteita. Meditoi illalla ja kirjoita kirje tulevan kuukauden asioihin mihin sinä haluat sitoutua. Tästä oma päivityksensä perjantaina.

Kuu siirtyy Kaksosiin vielä perjantai iltana ja se tuo viikonlopulle hurjasti energiaa. Toisille pää ihan sekaisin ja tekee mieli vain hihitellä ja pulista. Fokusointi ja elämän kepeydelle avautuminen on se juttu. Moni haluaakin lähteä ja tehdä juttuja. Innostua jostakin. Toisiko tämä sitä buustia itsesi arvostamiselle ja uskallukselle rakastaa? Aivan kuin jotakin haluaisit tietää ja oppia. Muista aina välillä myös pysähtyä hengittämään ja syvään! 

Seuraava päivitys sitten perjantaina. Mukavaa viikkoa! muist myös YouTuben Kuujuttuja Kuukalenteri käydä kuuntelemassa!

error: Content is protected !!