fbpx

KUUPOSTIA

MA-TI 13.-14.9.21

Huomasitko sinä eilen, miten energia alkoi keventyä? Monille aika syvällisen viikonlopun jälkeen alkoi helpottaa. Jotenkin nähdä asioita tulevaisuuteen katsoen. Kuu siirtyi eilen Jousimiehen tulienergiaan tuomaan tätä niin tarpeellista voimaa. Uskoa.

Hiukan se voi tuoda tähän alkavaan viikkoon kommelluksia ja levottomuuttakin. Myöhässä voi yksi jos toinen olla, kun optimistisesti ajatteli ehtivänsä sinne ja tänne. Olisiko tänään aika kurkistaa sinne tulevaisuuden suunnitelmiin. Tai lähteä jonnekin metsälenkille. Tuulettamaan aivoja ja mieltä. Ottaa hiukan rennommin. Vai löydätkö itsesi vieläkin pohtimassa viikonlopulla nousseita asioita ja hakien niille laajempaa merkitystä?

Kenties mielessäsi siintää jokin matka ja haluat sitä suunnitella. Minne sinä kaipaat juuri nyt? Joko sinä uskot ja luotat siihen, että pian pääsemme jälleen vapaammin kulkemaan ja kohtamaan muita ihmisiä?

Tiistaina iltapäivästä Kuu siirtyy Kauriin maamerkkiin tuomaan meille järjestystä ja tekemisen meininkiä. On aika taas ryhdistäytyä. Olla aloitteellinen ja ryhtymä tuumasta toimeen! Hiukan voi ärsyttää jos toiminta ei ole riittävän nopeaa ja voitkin sitten löytää itsesi tekemästä yksin vähän kaikkea. Joten anna myös ilolle ja huumorille tilaa! Hammastakin voi alkaa kolottaa jos liikaa hampaita purren teet kaikkea. Kehossa tuntemukset lonkista ja reisistä siirtyy Kuu Kauriin merkissä luihin ja ytimiin. Polvetkin on aika herkillä, joten maltti on valttia. Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

 

 

error: Content is protected !!