fbpx

KUUPOSTIA

KE-TO 15.-16.9.21

Kuu jatkaa kasvamistaan lisäten tunteikkuutta. Vaikka Kuu kulkeekin Kauriin maamerkissä tuoden järkevyyttä. Ehkäpä sitten enemmänkin toimintaa. Tasapainon löytymistä monet etsivät.

Todellakin on nyt aika toimia ja laittaa monia asioita alulle. Ideoida ja huomata miten helposti asiat voikin saada eteenpäin. Herkästi voit löytää itsesti tekemästä aivan liikaa, mutta suunnitelmien tekeminen voi viedä sinut niin mennessään ettet huomaakaan miten aika vain kuluu. On hyvä kuitenkin muistaa pitää välillä taukoja ja antaa hymylle ja rentoutumisellekin tilaa.

Torstaina kuu siirtyy Vesimiehen ilmamerkkiin tuomaan kepeän tuulahduksen. Ajatukset vain tuntuvat sinkoilevan ja voit löytää itsestäsi aivan uudenlaisia ulottuvuuksiakin. Vaikka voitkin ensin ajatella että eikän tässä ole mitään järkeä ja sitten kuitenkin se tuntuu niin oikealle. Joten fokusoi ajatuksesi ja luota intuitioosi. Se voi viedä pidemmälle kuin uskotkaan.

Mars on siirtynyt Vaa’an ilmamerkkiin haluten tuoda tasapainoa ja selkeyttä. Miten löytää ne oikeat sanat ja teot. Nähdä metsä puilta. Sosiaalisen yhteistyön merkityksen kasvaessa. Jos kuitenkin huomaat itsesi ennemminkin miettiessä kumpi vai kampi, voi jokin tärkeä asia mennä ohi.

Jos et ole jo huomannut, niin Kuu Kauriissa tuntuu polvissa ja rangassa – luissa ja ytimissä. Hampaatkin voi jomotella enemmän. Kuun siirtyessä Vesimieheen mennään jaloissa alaspäin pohkeisiin ja nilkkoihin. Ai että miten herkästi ne kipeytyy jos löydät itsesi vaikka shoppailemasta. Ehdottomasti tälle viikolle olisi mitä parhainta käydä rentouttavassa koko vartalohieronnassa tai vyöhyketerapiassa. Keho tykkää aivan varmasti. Ihania päiviä sinulle!

 

 

 

error: Content is protected !!