fbpx

KUUPOSTIA LOPPUVIIKOLLE

Kuu Vesimiehestä Kaloihin

11. – 14.5.2023

Tänään torstaina kuu siirtyy jo aamusta Vesimiehen ilmaelementtiin tuomaan tuulahduksen omille ajatuksille. Kehossa herkistäen sääret, pohkeet ja nilkat. Joten käynti hierojalla olisi tässä kohtaa todella hyvä idea. Ja jos meinasit lähteä shoppailemaan tai muuten tallailemaan kujia, niin muista huolehtia ettet liikaa rasita jalkojasi. Hyvät kengät siis jalkaan!

Kuu Vesimiehessä tuo myös kepeyttä ajatuksiin ja uusia ideoita. Innostuvaa energiaa ja samalla voi olla todella vaikeaa löytää balanssia. Mielen ja omien tunteiden välille. Se voi nostattaa aika levotontakin energiaa itsessä. Mistä sinä voisit inspiroitua juuri nyt? Oivaltaa jotakin. Tuntea yhteyttä kenties johonkin suurempaan.

Perjantain laskevapuolikuu vie meidät kituviikolle. Ihan parasta aikaa kaikelle mistä haluat päästä eroon. Oli ne sitten huonot tavat tai säärikarvat. Kynsien leikkuukin on todella tehokasta tässä ajassa. Tulet huomaamaan sen kun alat niitäkin leikata kuun syklin mukaisesti!

On aika kirkastaa omia arvoja. Mitkä todella ovat merkityksellisiä ja mihin sitoutua. Se voi tuoda soraääniä muualta jos olet aina ollut se antava osapuoli. Mutta kuka pitää sinusta huolta jos et sinä itsekään sitä tee? Sinulla on iso merkitys ja siksi on tärkeää tuntea myötätuntoa. Menneisyys on menneisyyttä jota et voi muuttaa. Voit muuttaa tämän päivän. Joten oletko sinä pystynyt antamaan itsellesi anteeksi jotakin sellaista mikä on pidätellyt sinua tunnistamasta omaa potentiaaliasi.

Lauantaina kuu siirtyy herkistä herkimpään Kalojen vesimerkkiin. On jälleen kukkien kastelun ja pyykkäyksen aika. Unet voivat olla villejä ja värikkäitä. Samoin tunteet tulla ja mennä. Nyt on tärkeää pysähtyä ja hidastaa. Nukkua ja ladata akkuja. Ja rakastaa. Kehokin on niin herkillä ja kremppoja voi tuntua mitä ihmeellisimmissä paikoissa. Upota jalkasi vaikka ihanan rentouttavaan jalkakylpyyn. Usko ja luota! Ihanaa energiaa halutaan sinuun valaa. Mistä kaikesta sinä olet kiitollinen? Mistä sinä unelmoit?

Äitienpäivä sunnuntaina tuo myös niin herkistävää energiaa. Teille jotka olette yksin tämä voi olla vaikea päivä. Tunteet olla niin syviä. Tee niitä asioita jotka saa sinut tuntemaan rakkautta ja turvaa. Salli kaikkien tunteiden nousta. Tässä ajassa on asioiden klousaamisen fiilistä. Mutta samalla myös empatian ja rakkauden energiaa. Rohkeasti rakastaa ja olla luova. Nautitaan joka hetkestä! Onnea kaikelaisille Äideille!

 

Jos et ole vielä käynyt kuuntelemassa, niin muista myös  YouTuben Kuujuttuja kanavan oman kuupostaus tälle viikolle! https://youtu.be/Hc2bZW0teOc

 

error: Content is protected !!