fbpx

KUUPOSTIA

Kuu Leijonassa

24.-26.5.2023

Pian annetaan parasta tähän kasvavan kuun energioihin! Mutta sitä ennen on selkeästi monen hiljennettävä ja tutkailtava asioita itsessä ja kenties jotain menneisyydestä. Miten sinun sisäinen lapsesi voi? Mitä palasia tarvitset vielä jotta voit kokea sitä turvaa ja rauhaa? Oletko löytänyt itsesi auttamasta aina muita ja nyt on oikeasti korjausliikkeen aika? Mutta miten hyvältä tuntuu antaa jotakin toiselle. Kultainen keskitie aukaisee sydäntäsi vieläkin enemmän ja sitä kautta ottaa myös vastaan.

Tämä päivä voi siis olla hyvin väsyttävä ja hidas. Herkkä. Asiat etenee kuin virran mukana.

Keskiviikko iltaa kohden voit jo huomata miten pikku hiljaa energia alkaa virrata sinussa. Kuu siirtyy Leijonan tulielementtiin ja tuo paljon innostusta ja iloa. Mitä sinä haluat tehdä ja kokea? Kenties jotain uutta tai pitkästä aikaa! Muiden tapaamista joilla on samanlaisia intressejä kuin sinulla tuo paljon uutta voimaa. Kenties metsälenkki jonnekin kalliolle katsomaan upeita maisemia ja vain hengittää metsäenergiaa. Vai vipattaako tanssijalka ja tekee niin mieli tansseihin? Kenties haluat ottaa jälleen pensselin käteen ja maalata. Mikä sinua innostaa??

Leijonapäivät kasvavalla kuulla on parhaimpia hiustenleikkaus ja värjäys päiviä. Muutenkin kun olemme sydämenasioiden äärellä on hyvä helliä myös itseä. Rintaranka voi jumitella ja todellakin rentouttava hieronta on niin paikallaan. Tai kenties jokin kiva jumppa yhdessä tai itsekseen. Joogaa vaikka!

Käy kuuntelemassa myös mun YouTube Kuujuttuja kanavan koko viikon energioista oleva postaus! Pääset mukaan fiilikseen!

Kuu Leijonassa voi myös nostaa toisille liikaakin omaa tahtoa ja toiset miettivät että voiko vai eikö voi. Rohkeutta etsien. Jotenkin nyt tuntuu että tarvitaan jotakin uutta tai tehdä toisin. Uskaltaa olla omalla puolella. Tutkailla näitä juttuja. Oppia hellimään ja avaamaan sydäntä. Rakkaus on kyllä iso asia.

Perjantaina voi olla liian kovaa meneville jo aivan sippi päivä ja on hyvä antaa tilaa myös rauhottumiselle. Ehkä tuntuu sille, että olisi ihana kääriytyä jonkun kainaloon. Millaisia rakkauden tekoja sinä voisitkaan tehdä?

Kuunnellen sydäntä, omaa kehoa ja omaa jaksamista pääset todella pitkälle. Hymyile ja näe kauneus ympärilläsi. Vaikka välillä mennäänkin ylä ja alamäkiä niin silti jotain aina on ja pysyy!

Lauantaina vielä oma postaus kun kuu kulkee Neitsyessä!

 

 

error: Content is protected !!