fbpx

KUUKALENTERI

KUU OINAASTA HÄRKÄÄN

25.-29.1.23

Tänään illasta kuu siirtyy uuteen sykliin kun hän siirtyy Oinaan tulielementtiin. Tänään on hyvä vielä lillua Kalojen utuisissa energioissa. Monille se voi nostaa monenlaisia tunteita, ihan laidasta laitaan. Toisaalta olisi hyvin tärkeää löytää se rakkaus itsestä, jota voi sitten jakaa muillekin. Löytää se intuition ääni joka voi tuoda tai oikeammin luoda jotakin uutta virtausta elämääsi. Miten tärkeää on päästää irti kontrollista. Siksi tämä aika voi olla aikamoista inentaarion aikaa, jotta se kaikki hyvä voisi tulla elämääsi. Mistä sinä olet kiitollinen? Mitä ne asiat ovat?

Päivä voi kulua aika ajatuksia kasaillessakin, eikä vättämättä pääse miihnkään tulokseen. Sekin on ok. Omaa aikaa ja kuunnella vaikka musiikkia. Ihana lenkki vedenäärellä. Hidastaa… kuunnella mitä keho juuri nyt tarvitsee. Mitä kehosi tarvitsee?

Kuun siirtyessä Oinaaseen voi herkimmät tuntea päänsärkyjä. Ennakointi on hyvin tärkeää juuri nyt ja siksi kannattaa tehdä kaikkia sellaisia asioita jotka voivat särkyjä ehkäistä. Juo siis riittävästi vettä, tee ihana kuuma jalkakylpy, käy hierojalla. Mikä on se sinun juttusi mikä auttaa?

Seuraavat päivät kuun kulkiessa Oinaassa on kyllä sellaista hyvän aloittamisen energiaa. Innostua jostakin. Kenties tekee mieli aloittaa vaikka jokin liikuntaharrastus! Mutta myös ideoida ja tehdä kaikkea luovaa. Rohkeutta alkaa toteuttaa jotakin mikä odottanut tekijäänsä. Miten sinä olet ajatellut toimia toisin? Liiallinen tulienergia voi toisille tuoda ärsyttävääkin fiilistä. Siitä on hyvä olla tietoinen. Onko suunnitelmissa lähteä vaikka reissuun?

Venus siirtyy vielä perjantaina Kalojen herkkään energiaan, niin vaaleanpunaiset pöhinät on valmiina. Rakkaus, luovuus, itsensä arvostaminen. Oma aika ja sisimmän tutkailu. Ymmärtää tätä kosmista yhteyttä. Kokea asioita.

Lauantaina kuu siirtyy Härän maamerkkiin ja moni haluaa hidataa ja nauttia viikonlopusta. Tehdä kaikkea mukavaa. Ehkä jotain perinteikästäkin. Rakkauttakin voi olla ilmassa ja ihana ruoantuoksu leijalla. Kenties haluatkin lähteä aistimaan elämää jonnekin ihanaan paikkaan?

Kasvava puolikuu haluaa sinun löytävän ne kaikki kiitollisuuden aiheesi. Mistä sinä pidät liikaa kiinni ja huomaat lyöväsi vain päätä seinään? On aika olla rohkea ja toimia niin mikä tuntuu hyvälle, sinussa, ilman vaatimusta toiselta. Me jokainen olemme vastuussa itsestämme. Joten rakasta!

Ihanaa loppuviikkoa!

error: Content is protected !!