fbpx

KUUPOSTIA LOPPUVIIKOLLE

KUU NEITSYESTÄ VAAKAAN

17.-20.11.22

Tänään kuu siirtyi yön aikana Neitsyen maamerkkiin tuomaan järjestystä. Monille tämä tuo intoa siivota ja selvitellä kaikkea sellaista pois mitä ei nyt enää tarvitse. Joten ota sinäkin koppi tästä kärpäsestä jos yhtään sille tuntuu. Laskevakuu on sillä muuten aika väsyttävääkin aikaa ja monilla puhti on ihan kateissa. Itse kävin ostamassa mappeja ja muovitaskuja ja tarkoitus on järjestellä paperit uuteen uskoon. Mitä oivallisimmat päivät juuri siihen!

Kuu Neitsyessä stressaa monia kun aletaan niin herkästi pilkuttamaan asioista. Silloin vatsa voi sanoa siihen ison vastalauseen. Muista siis kuunnella myös kehosi viestejä. Mistä sinä voisit nyt päästää irti? Miten sinä voisit toimia toisin? Tämä on mitä parhainta aikaa katsoa sitä miten sinä toimit arjessa ja miksei työssäsikin. On siis siivouksen aika, niin kotona kuin omassa mielessä ja kehossa. Kenties ajattelet jotakin terveellisempää elämäntyyliäkin.

Tänään vielä Neitsyen (sekä Kaksosen) hallitsija Merkurius, se meidän kommunikoinnin, kirjoittamisen, mielen planeetta siirtyy Jousimiehen tulielementtiin. Se tuo tähän ajankohtaan paljon puhetta, sammakoitakin suusta saattaa sadella. Mutta myös näkövinkkeleiden avautumista ja tuulahdusta mielen sopukoihin. Kenties haluat lähteä jonnekin reissuun josta saat tyhjennettyä pääsi , jotta uudet ideat voivat nousta. Onko jokin asia, missä koet keskeneräisyyttä?

Tämä on mitä parhainta aikaa toimia sydän avoinna. Olla rohkeasti oma itsesi ja kuunnella omaa sisäistä ääntä. Samalla ymmärtäen sitä omaa toimintaa ja tehdä niitä rajoja. Mihin sinä haluat rakastua? Mistä sinä olet kiitollinen?

Lauantaina kuu siirtyy Vaa’an ilmamerkkiin hakemaan harmonista energiaa viikonlopulle. Yhteisiä hetkiä, mutta myös voi tuntua hiukan utuiselle ettei ihan tiedä mitä tekisi. Siksi on hyvä antaa mennä välillä vain virran mukana. Anna rakkauden sykkiä sydämeesi. Ja jos jostakin asiasta täytyy nyt keskustella, niin uskon että löydät oikeat sanat. Uskoa ja luottamusta. Kehossa kuu Vaa’assa herkistää alaselkää, joten hemmottele vaikka itseäsi ihanalla lämpimällä kaakaolla.

Sunnuntain fiilikset vain jatkuvat tunteiden äärellä. Monet voi kokea tämän hyvin onnellisena aikana. Onnenkantamoisiakin voi tulla tähän viikonloppuun. Mille sinä haluat sanoa kyllä? Mille sinun tarvitsee tehdä tilaa jotta voit tuntea sitä syvää kiitollisuutta ja rakkautta elämässäsi?

Ihanaa loppuviikkoa sinulle!

error: Content is protected !!