fbpx

KUUPOSTIA VIIKONLOPULLE

1.-3.12.2023

Kuu Ravusta Leijonaan

Viikonlopun laskevan kuun energiat alkavat kuun vielä kulkiessa Ravun vesimerkissä. Oletko huomannut, että jokin menee ihon alle? Miten löytää sitä rakkautta tarkertumatta kiinni. Märehtimällä asioita ei pääse pitkälle. On aikaa löytää yhteys itseen ja omiin tunteisiin.

Väsymys voi painaa ja kyyneleiltäkään ei moni voi välttyä. Kenties oma joulukalenteri voi tuoda lohtua, vai unelmoitko ihanasta hetkestä kodin lämmössä?

Illasta kuu siirtyy Leijonan tulielementtiin tuomaan tarvittavaa energiaa. Innostusta ja luovuutta. Iloa ja halua kokea jotakin. Sydämen asioiden äärellä on tärkeää tunnistaa itsessään rakkaus ja onnellisuus. Mikä tuo sinulle hyvää fiilistä? Se voi olla pienikin asia, mutta monet tarvitsevat juuri tähän hetkeen hiukan kepeämpää energiaa, toisten löytäessä draamantynkää turhankin helpolla. Mutta ehkä kuitenkin löydät sen innostumisen ja hyvän fiiliksen ja vain nautit viikonlopusta.

Hiukset jos haluat tuuheana pitää, niin niiden leikkauttaminen on tässä ajankohdassa hyväksi. Kehossa voi rintaranka krempata, joten miten olisi ihana avaava hieronta? Mitä nautinnollista sinä voisit tehdä tänä viikonloppuna? Tai sitten vain tehdä jotakin hupsua joka saa sinut nauramaan. Anna elämän kepeydelle tilaa olla juuri sinä!

Rakkautta viikonloppuusi!

ASTROLOGINEN KATSAUS JOULUKUULLE KUUNNELTAVISSA YOUTUBEN KUUJUTUISSA JO NYT, https://youtu.be/WbQfVe6mzGI,

päivitys luettavissa täältä klo 12

error: Content is protected !!