fbpx

KUUPOSTIA VIIKONLOPULLE

KUU SKORPIONISSA

11.-12.3.23

Vaa’an suhteellisen seesteisten ja monella tapaa tasapainoa hakevien energioiden jälkeen on aika sukeltaa hiukan syvemmälle. Kuu siirtyi yöllä Skorpionin vesielementtiin. On myös vesipäivät ja kukkien kastelun aika!

Jos aiemmin jotkut asiat alkoivat sinua ärsyttää kun et osannut päättää, niin nyt voi tulla uudenlaisia oivalluksia tekemiseen. Toisille tuo selkeyttä ja ymmärrystä asioihin. Siihen mikä on tärkeää ja tarpeellista. Vahvuutta irrottautua siitä mikä ei oikein enää toimi. Tehdä työtä itsensä kanssa. Toisille tämä energia voi tuoda äkkinäistä ja ärsyyntyvääkin energiaa pintaan. Kolmansien halutessa sukeltaa tuntemaan asioita intohimoisesti. Rakastaa. Nähdä mikä on tärkeää.

Tässä ajassa on hyvä pysähtyä omien rajoittavien ajatusten äärelle. Hiljentyä kuuntelemaan sisäistä ääntä ja oikeasti tunnustella mikä on tarpeellista ja totta. Mikä on mielen tuottamaa hölynpölyä. Miten sinä voisit vapauttaa itsesi turhasta ja tehdä rauhan itsesi kanssa.

On oikeasti myös hyvä olla hereillä jos ärsytyskynnys kolisee. Herkästi voi tulla sanottua asioita mitä ei oikeasti tarkoita. Ajattelu voi olla liiankin mustavalkoista. Miten siis saada tämä energia hyvällä tavalla liikkeelle?

Kenties löydätkin itsesi penkomasta kaikkea turhaa pois kotoa. Tai syvennyt johonkin todella mielenkiintoiseen juttuun. Miten olisi jokin psykologinen jännäri? Itse olen jälleen uppoutumassa syvälle mieleen ja alitajunnan maailmaan kun pääsen tutustumaan uusiin oppilaisiin kliinisen hypnoterapian puitteissa. Huikea oivallusten viikonloppu on menossa!

Miten tärkeää on tunnistaa itsessä olevat epävarmuudet jotka voivat nousta mitä erinäisimmillä tavoilla pintaan. On aika löytää omat vahvuutesi ja lopettaa asioiden hautominen. Tähän on kuitenkin nousemassa myös oikein mukavan leppoisaa fiilistä. Mistä sinä haluat innostua tänä viikonloppuna?

Kuu Skorpionissa herkistää naistenvaivoille, joten pidä hyvää huolta naiseudestasi! Rakkautta viikonloppuusi!

error: Content is protected !!