fbpx

KUUPOSTIA VIIKONLOPULLE

KUU JOUSIMIEHESTÄ KAURIISEEN

25.-27.11.22

Niin se sitten alkoi kasvavankuun aika. Millaisia asioita sinä päätit eilen illalla? Miten sinä valoit itseesi uskoa ja luottamusta siihen että jokin voisi oikeasti tapahtua? Huomasitko ehkä epäröiväsi sisimmässäsi kuitenkin? Miten sinä siis voisit rohkeasti tehdä niitä asioita mitä sydämesi halajaa? Rakkaudella.

Siihen tarvitaan sitoutumista ja sisäistä uskoa itseen. Monesti asiat jää tekemättä koska emme tiedä. Mutta emmehän tiedä tavallaan seuraavaa minuuttiakaan mitä tapahtuu ja silti elämme tätä elämää. Mitä siis pelkäät? Kliinisen hypnoterapian avulla näitä lukkoja ja tietämättömyyttä miksi pystyy todella hyvin avaamaan. Joten jos sinä tarvitset apua omassa kasvussasi, niin käy mun sivuillani www.hypnoterapiaa.fi ja lue sieltä vaikka asiakaskokemuksista miten yhteys itseen on auttanut löytämään vapauden elää. Sieltä löydät myös yhteystietoni ja voit myös ottaa sivuni @hypnoterapeutti myös seurantaasi.

Kuu on vielä tänään perjantaina Jousimiehen tulielementissä. Jupiter on vihdoin alkanut edetä ja tuo enenevässä määrin intuitiivisia viestejä ja onnenkantamoisia. YouTube kanavallani @kuujuttuja myös vinkkasin siitä, että voi olla myös onnea lotossa tai muissa arpajaisissa. Uskotko sinä olevasi kaiken sen arvoinen? Mitä sinä haluat manifestoituvan sinun elämääsi?

Miten tärkeää on oppia kuuntelemaan itseä ja omia tuntemuksia. Löytää oikeat tavat toimia. Tässä ajassa sitä alleviivataan isosti. Ymmärrystä. Miten keho ja mieli voisivat toimia yhdessä. Tarvitsemme tunteitamme ohjaamaan toimintaamme, mutta myös mieltä luomaan ymmärryksen. Kuun siirtyessä Kauriin maamerkkiin se haluaa sinun asettuvan tukevasti aloilleen. Nähdä niitä ratkaisuja. Tehdä suunnitelmia. Unohtamatta iloa elämästä. Miten sinä voisit tulla näkyväksi. Löytämään toimivat ja toimimattomat asiat ja tekemään niille jotakin. Aina se ei tule kivutta, mutta ehkäpä se kuuluu kasvuun. Eikä sitä tarvitse pelätä. Koska silloin sinä voit parantua, voida paremmin. Löytää ne rajat. Eli olisiko nyt aika ottaa Kaurista sarvista ja antaa siitä kehittyä upea Vuorikauris?

Kehossa Kuu Kauris tuntuu luissa ja ytimissä, joten älä ihmettele jos kolottaa vähän sinne tänne. Polvet ja ihokin reagoi herkästi. Pidä itsestäsi hyvää huolta ja muista hymyillä!

Rakkautta viikonloppuusi!

error: Content is protected !!