fbpx

KUUPOSTIA VIIKONLOPULLE 1.-3.10.21

Lokakuun energioihin ja viikonloppuun lähdemme kuun kulkiessa Leijonan tulimerkissä. Jotenkin voisin ajatella tätä viikonloppua mahdollisuuksien viikonloppuna. toisille se voi tarkoittaa sosiaalistumista ja halua tavata ihmisiä, ystäviä. Kenties uusia ystäviä ilmaantuu elämään. Iloa ja hauskanpitoa toiset voivat löytää itsensä kulttuurin ja luovuuden lähteilträ sielun ravintoa maistellen. Kolmansien nauttiessa kodin lämmöstä, takkatulen äärellä kynttilöitä asetellen sinne tänne. Romanttisesti rentouten. Hymy om kuitenkin s4e avainsana mille sinä haluat hymyillä ja vastata kyllä? Olemme sydämen asioiden äärellä. Mikä saa sinun sydämesi sykkimään?

Hiukan voi mennä jotkut asiat toisilla överiksi, onhan kuitenkin nyt korkkarit kattoon meininkiä myös ilmassa. Mutta myös sitä oman itsetuntemuksen haasteita katsoa ja uskoa omaan osaamiseen. Miten sinä voisit saada piristystä viikonloppuusi? Rohkeasti vain! Sinä olet sen kaiken arvoinen.

Vaikka nyt tuo Merkurius perääntyy, niin se tuo Vaa’an energioissa sitä tasapainon hakemista. Ihmissuhteiden saralla. Tasapainon hakemista. Sille, että jokaisella olisi hyvä olla. Mielen sopukoista löytää se harmonia. Antaa tilaa uudenlaisille mahdollisuuksille. Nyt on aika katsoa jotakin uudelleen uudesta näkövinkkelistä.

Sunnuntai aamupäivä voi olla todella hidas ja väsyttävä monille. Oi että miten ihana vain köllötellä lämpimässä peiton alla. Nukkua pitkään ja venytellä niin hitaasti nauttien olosta. Niin moni tarvitsee sitä lepoa ja rauhoittumista. Palasien asettelua kohdilleen. Pikku hiljaa kuun siirtyessä Neitsyen maamerkkiin tuomaan järjestystä ja tulevan viikon suunnittelua. Stressaaminen tässä kohtaa ei auta, se vaan voi herkistää vatsavaivoille. Kriittisyys voi sillä nostaa päätään, ihan ärsyttää toisia. Ehkäpä kuitenkin tämänkin energian voit käyttää sitten vaikka kaiken turhan pois siivoamiseen. Muista että sinä riität! Ihanaa viikonloppua sinulle!

 

 

error: Content is protected !!