fbpx

KUUPOSTIA LOPPU VIIKOLLE

KUU KALOISTA OINAASEEN

3.-6.11.22

Nukuitko hyvin, vai oliko unimaailmasi niin vilkasta että heräilit pitkin yötä? Kenties aamusta tuntui ettet ollut nukkunut ollenkaan. Tässä ajassa on hyvät unet nyt enemmän kuin tervetulleet jotta jaksaisit tässä hyvin tunteikkaissa energioissa toimia.

Kuu Kaloissa tuo unelmille tilaa, mutta samalla voi sen takia jäädä asioita tekemättä. Toisaalta haittaako se yhtään mitään? Annatko sinä tilaa itsellesi vain olla. Unelmointi ja tulevaisuuden visualisointi on välillä todella tarpeellista ja tärkeää. Pysähtyä itsensä äärelle.

Alitajunnasta voi nousta monenlaisia asioita nyt työstettäväksi. Miten sinä voisit katsella niitä kaikkia rakkaudella? Ehkäpä haluatkin mennä veden äärelle kuuntelemaan aaltojen rantautumista kiville. Kenties kuulet jonkun merkityksellisen biisin ja se saa sinut herkistymään. Olisiko siellä jossakin sanoma juuri sinulle?

Kuu Kaloissa on hyvin herkkää aikaa ja varsinkin näin pimennysten välissä on myös hyvä ottaa omaa aikaa. Meditoida ja kuunnella kehon viestejä. Omia tuntemuksia. Omia herkkiä kohtia. Maadoittaa ja vahvistaa itseä. Tänään torstaina on niin hyvä päivä vain nauttia asioista juuri niin kuin se sinulle sopii.

Kuu Kaloissa herkistää jalkaterät ja jalkapohjat. Ja sitä kautta voi koko kehossa jokin paikka krempata. Jalkojen hieronta tai vyöhyketerapia voisi olla tässä kohtaa todella hyväksi. Samoin jos turvotusta on kovasti, niin ei muuta kuin varaamaan aikaa lymfaan!

Viikonlopulle jos olet suunnitellut pippaloita, niin se voipi olla että pää on siitä toista mieltä. Alkoholin kanssa kannattaa olla tarkkana. Voi meinaan kihahtaa todella herkästi. Mutta kaikenlaiset yhteiset tapahtumat tuovat varmasti iloa ja moni haluaakin tuulettaa hiukan. Löytää sitä vapautta. Monille tämä on myös hyvin luovaa aikaa. Toisten hiljentyessä itseen ja ladaten niin akkuja.

Lauantaina kuu Oinaassa aloittaa uuden syklin. Innostutaan asioista ja helposti lähdetään tekemään juttuja ilman sen ajattelematta. Toisaalta juurinkin se voi olla se mitä tässä tarvitaan. Mistä sinä rohkaistut? Tämä tulienergia tässä kohtaa voi toisilla nostattaa överien mahdollisuutta, joten ole siitä tietoisena. Mutta toisaalta jos jotakin tarvitsee tehdä, niin nyt siihen on energiaa vaikka kuinka! Kunhan muistat, että kannattaa tehdä ne rästissäkin olevat asiat…

Toisaalta se vapauden kaipuu ja ihmissuhteiden pyörteet voi nostattaa kapinahenkeä ja nyt on kyllä hyvä miettiä sitä mikä on riittävää. Löytää se tasapaino. Rajat ja ennen kaikkea rakkaus. Rohkeus rakastaa. Rohkeutta aloittaa asioista. Hiukan levotontakin energiaa voi purkaa vaikka sinne metsälenkille. Tai sitten ne kutimet kilistelevät entistä enemmän. Mutta kaikkein tärkeintä on ymmärtää niitä omia uskomuksia ja toimintatapoja. Mistä ne kumpuavat? Mitä tarvitaan, jotta sinä voisit tehdä rauhan itsesi kanssa?

Upeaa loppuviikkoa sinulle!

error: Content is protected !!