fbpx

KUUPOSTIA LOPPUVIIKOLLE

KUU KAKSOSISTA RAPUUN

9.-13.11.22

Tuntuiko sinusta alkuviikon päivät erikoisille? Sellainen jännä fiilis. Itse huomasin aamulenkillä miten hiljaista oli eilen tiistaina. Eläimet aistivat hyvin vahvasti nämä energiat. Huomasitko sinä mitään erityistä oman lemmikkisi puuhissa? Entä mitä ajatuksia sinulle nousi?

Kuu siirtyy tänään keskiviikkona iltapäivästä Kaksosen ilmamerkkiin. Pulinapäivät ovat siis jälleen täällä. En sitten tiedä kuinka moni jaksaa pulista vaan ennemmin pohtia asioita tai tehdä jotakin hyödyllistä. Puuhastella juttuja.

Hiukan levotonkin fiilis voi vallata mielen ja moni pohtii mitähän tästä eteenpäin. Olemme laskevan kuun energioissa ja on tärkeää antaa seuraavien viikkojen aikana itsellesi riittävästi aikaa tunnustella tunteita. Toiset vain haluavat irtaantua jostakin. Tehdä radikaalejakin muutoksia ja se voi aiheuttaa hyvin ristiriitaisiakin tunteita. Miten siis löytää tasapaino omien ja muiden tarpeiden välille? Monet voivat löytää uuden tavan toimia ja ehkäpä löytää sen oman luovuuden energian uudelleen. Muista, että luovuutta on monenlaista ja erilaisuus on iso lahja!

Perjantaina monet voi lähteä pikku reissuun. Se voi olla todellakin piristävää. On hyvä joka tapauksessa tässä ajassa innostua jalat maassa ja ilo mielessä. Toki moni asia voi myös ärsyttää jos asiat ei mene riittävän näpsäkkäästi eteenpäin tai oma mieli vaan haahuilee sinne tänne. Silloin on hyvä pysähtyä ja kuunnella intuition ääntä. Löytää sieltä se syvin vastaus ja toimia sen mukaisesti. Nähdä se mikä on oikeasti tärkeää.

Lauantaina Kuu siirtyy Ravun vesielementtiin herkistämään alitajunnan maailmaa. Koti ja perhe. Yhdessä oleminen ja tekeminen on tärkeää. Moni miettii menneitä ja elettyä elämää. Rakkaudelle on hyvä antaa tilaa nytkin. Miten tärkeää on puhua sydämestä. Mitä sinä tarvitset ja kuunnella herkällä korvalla muita. Monille tämä viikonloppu on täynnä oivalluksia ja ratkaisujakin. Mihin sinä olet valmis sitoutumaan ja ottamaan vastuun jotta sinä voisit tehdä sen rauhan. Missä on se sinun turvasatamasi? Tunnetko sinä olevasi kotona?

Muista kastella vesipäivinä jälleen kukkaset ja pyykistä tulee tosi puhdasta. Kuu Kaksosissa herkistää kädet ja nivelet, joten pidä itsesi lämpimänä. Kuu Ravussa närästää herkästi, niin mieltä kuin vatsaa. Joten helli myös itseäsi.

Oikein Paljon Onnea kaikille isille!

error: Content is protected !!