fbpx

MAANANTAI 6.9.21

KUU NEITSYESSÄ

Oikein mukavaa uutta alkavaa viikkoa sinulle! Tähän viikkoon lähdemme kuun siirtymisen myötä Neitsyen maamerkkiin. Ensiyönä Uusikuu Neitsyessä, josta erillinen päivitys sitten huomenna.

Tänään maanantain energioihin tosiaan tuodaan päättäväisyyttä ja monilla on tunne siitä, että voisi tehdä asioita toisin. Varsinkin terveyteen liittyvissä asioissa. Kenties jos tykkäät paastota, niin pidä paastopäivää ja huomaat miten helppoa se on. Olemme jo niin syvällä laskevankuun energioissa ettei mikään oikein enää imeydy, joten toisaalta herkutellakin voisi… valinta on sinun!

Muutenkin tässä ajassa on hyvä putsata pöytää, Kuu Neitsyessä voi laittaa sinut siivoamaan ja keskittymään yksityiskohtiin. Miten olla hyödyksi, mutta samalla hellä myös itselle. Katsoa mikä ei toimi. Antaa sielun vapautua. Liiallinen stressaaminen vain pahentaa oloa ja moni voi kärsiä vatsavaivoista. Mielikin voi harhailla ja keksiä kaikenlaisia selityksiä, siksi meditointi tai jooga tähän hetkeen voisi olla hyvinkin paikallaan. Rentoutua. Puhdistaa keho ja mieli. Kulkea kohti Uuttakuuta reflektoiden asioita omien kokemusten kautta. Saada oivalluksia ja järjestystä asioille. Antaa mahdollisuuden jollekin uudelle. Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle!

 

 

error: Content is protected !!