fbpx

KATSAUS MARRASKUUN 2022 ENERGIOIHIN

Tässäkin kuussa tapahtumia piisaa! Ihan kaikkia päivämääriä en laittanut, mutta availen kuitenkin näitä muitakin energioita. Tarkemmin vielä YouTuben Kuujuttuja ja astrologiaa postauksessani, joten käy kuuntelemassa sekin! https://youtu.be/tHQCG4fyQ_g

Tässä kuussa meillä on ti 8.11. klo 13:02 täysikuu Härässä 16º ja se on täydellinen kuunpimennys joka ei näy meillä Suomessa juurikaan kuin osittaisena pohjoisimmassa Suomessa jos sielläkään. Tämä aika on monille hyvin hidastavaa ja väsyttävää aikaa. Täydenkuun aikana tunteet nousevat ja monia herkistää ja paljon. Oma arvo ja oma tekeminen. Silti se käytännöllisyys ja ehkä ei kuitenkaan haluja muutokselle on ilmassa. Ja sitten tapahtuukin jotain merkityksellistä. Miten osata nauttia elämästä?

Näitä kysymyksiä tullaan kyselemään jo edeltävänä aikana kun Venus rakkauden ja arvojen planeetta hakee tasapainoa Uranuksen vapauden ja muutoksen planeetan kanssa ja heti perään haastaen näkemään Saturnuksen kanssa sen mikä on oikeasti tärkeää. Kohtamaan omia pelkoja. Mihin sinä uskallat sitoutua. Ja ennen kaikkea miten.

Ja heti perään pimennyksen jälkeen Aurinko kyselee Merkuriuksen kanssa miten voisit puhua sydämestäsi. Moni selvittelee asioita. Ja heti sen perään ke 9.11 Aurinko tekee saman ensin Uranuksen ja sitten pe 11.11. Saturnuksen kanssa. Miten toimia toisin, uskoa itseensä. Laskevan kuun energioissa miten luottaa asioiden tapahtuvan juuri oikein, mutta kuitenkin niin että sinä otat vastuun omastasi. Saturnuksen haastaessa näkemään ne ovat haavat. Helliä niitä kauniiksi arviksi ymmärryksen kautta.

Venus to 10.11. ja Merkurius la 12.11. haluten sinun vielä katsovan Neptunuksen herkästä näkövinkkelistä asioita. Se voi nostattaa paljon luovuuden energiaa, mutta myös illuusioita. Alitajunnan asioita. Paljon mahdollisuuksia tuntea, rakastaa ja keskustella asioista. Myös aika intohimoista energiaa joka voi purkautua monella tavalla, myös luovuuden saralla. Tai sitten löydät itsesi nauttimasta vain elämästä.

Venus siirtyy ensimmäisenä Jousimiehen tulimerkkiin ke 16.11. tuomaan vapauden fiilistä. Moni blokki voi lähteä avautumaan. Mutta sitä ennen Aurinko on omalla tavallaan halunnut sinun nähdä lisää tuota omaa herkkyyttä ja mahdollisuuksia Neptunuksen kanssa ti 15.11. tämä energia on helposti tunnettavissa jo paria päivää aiemmin. Mille sinä siis haluat antaa mahdollisuuden? Vai onko juuri nyt hyvä hetki antaa aikaa meditaatiolle ja sisäisen äänen viisauksille.

Merkurius to 17.11. seuraavat viikot viihtyen myös Jousimiehen hiukan levottomissakin energioissa. Pulinaa ja sammakoita voi sadella tänä aikana. Mutta myös halu oppia ja jakaa kokemuksia muiden kanssa voi olla tärkeässä roolissa.

La 19.11. Perääntyvä Mars haastaa Neptunuksen utuisissa energioissa lisää katsomaan itseen. Omiin rajoihin, omaan toimintaa. Omaan henkiseen kasvuun.

Merkuriuksen ja Venuksen yhtymä Jousimiehessä ti 22.11. tuo paljon hyvää energiaa ja mahdollisuuksia tähän hetkeen. Auringon siirtyessä myös Jousimiehen energioihin ja se voi tuntua monista hyvin vapauttavalle. Haluten tuoda uskoa ja luottamusta. Uskallustakin tehdä asioita. Tässä kohtaa on kituviikko ja moni päästää turhuuksista irti. Mihin sinä haluat uskoa ja luottaa? Mistä sinä haluat innostua Mille sinä haluat tehdä tilaa kun Uusikuu on to 24.11. Jousimiehen tulielementissä? Ehkäpä jo haluat katsoa ensi vuoden teemoihin.

Ti 29.11. Merkurius Jousimiehessä ja perääntyvä Mars Kaksosissa hakevat tasapainoa sanoille ja teoille. Tässä ajankohdassa on hyvä tutkailla niitä omia tarkoitusperiä ja tapoja. Rakkaudella. Tehden myös tarpeen mukaan tietyille asioille rajoja, mutta millä hinnalla? Tässä voi olla myös kollektiivista energiaa liikkeellä.

Voisiko siis sanoa, että pimennysten jälkeen on mahdollista nähdä kaikki tapahtuneet uudella tavalla. Avata siipiä ja rakastaa. Sitähän se elämä on lopulta. Aina ei aurinko jaksa risukasaan paistaa, mutta pilkahduksia näkyy tuoden toivoa ja ymmärrystä. Oppimista elämään sinut itsensä ja muiden kanssa. Tehden työn itsensä kanssa ottamalla vastuun. Hyväksymällä ja hyvästelemällä. Sanomalla tervetuloa kiitollisena kaikesta siitä mitä juuri nyt on hyvin.

error: Content is protected !!