fbpx

SINISEN SUPERTÄYDENKUUN ILTA

30.8.2023

On aika jälleen hiljentyä itsesi äärelle ja tunnustella omia tunteita sekä ajatuksia mitä nousee. Mistä on aika mennä eteenpäin ja löytää sitä rauhaa itsessä.

Täysikuu on täysi Kalojen niin herkässä vesielementissä torstaina aamuyöllä 4:36 ollen huikean kirkkaana tänään keskiviikko iltana taivaalla. Se on lähellä maata ja toisen kerran tässä elokuussa saamme täydenkuun energiat kokea. Siksi tämä täysikuu on sininen supertäysikuu. Edellinen sininen supertäysikuu oli v 2018 tammikuussa ja seuraava vasta vuonna 2037 tammikuussa! Sininenkuukin on parin vuoden välein, joten nyt jos koskaan on aika kaivella niitä pelkoja ja kaikkea sitä turhaa mitä kannat mukanasi.

Katso mihin huoneeseen tämä täysikuu osuu omalla kartallasi niin saat lisää infoa teemoista mitä käsitellä. Mitkä huoneet hakevat tasapainoa sinun kartallasi kun täysikuu on Kaloissa 7º25’?

On siis aika kirjoittaa kirje kaikille niille jotka vielä tarvitsevat puhdistusta. Taakkaa mitä et enää halua kantaa vaan tehdä rauhaa itsesi kanssa. Jotta sinä voit jatkaa elämääsi puhtaammin ja kepeämmin. Myötätunto ja hyväksyminen omalla tavalla mikä on juuri nyt mahdollista. Tehdä tätä puhdistustyötä seuraavan kahden viikon aikana. Antaa anteeksi myös itsellesi sen mitä olet kantanut matkassasi. Voisitko löytää myötätuntoa myös itsellesi?

Kiitollisena kirjeen kirjoittamisen jälkeen polta se. Ja voit vahvistaa tätä kuuntelemalla tekemäni täydenkuun meditaation YouTuben Hypnoterapiaa kanavaltani. https://youtu.be/cgKy2rz2Pe4

Täysikuu Kaloissa nostaa tunteet hyvin vahvoina pintaan. Toisille tämä voi viedä hiukan uppeluksiin. Syviin vesiin uimaan itsensä kanssa samalla oivaltamaan omaa elämää ja asioiden merkitystä. Alitajunnasta nousee tärkeitä juttuja työstettäväksi. Mutta myös löytää rakkauden elää. Löytää omaa turvaa ja rauhaa. On aika myös uskoa unelmiin ja rakkauden voimaan. Omaan itseen ja tekemiseen.

Näkemäsi unet on hyvä kirjoittaa muistiin, vaikka ne olisivat kuinka hassuja.

Upeaa täydenkuun aikaa sinulle ja muista maadoittaa itseäsi jotta unesi on riittävän palauttavaa!

error: Content is protected !!