fbpx

SYYSPÄIVÄNTASAUS 22.9.21

KUUPOSTIA KE-TO 22.-23.9.

On jälleen aika, jolloin siirrymme vuodenajasta toiseen. Kesä on jäämässä taakse ja on syksyn tuomien energioiden aika. Tänään on päivä yhtä pitkä kuin yö Auringon siirtyessä Vaa’an ilmamerkkiin illalla klo 22:21. Kevätpäiväntasauksessa Aurinko siirtyi Oinaaseen ja aloitimme asioita. Nyt laskeudumme niiden äärelle syyspäiväntasauksen myötä. Kerämään satoa. Laittamaan asioita paikoilleen. Hoivaten luontoa laittaen asioita talviteloilleen. Auringon siirtyessä pohjoiselta pallonpuoliskolta eteläiselle valon määrä meillä vähenee ja luonto haluaa tuoda meille piristystä omalla värien loistollaan. Ruskan niin moninaisin värein ennen talven ja lumen tuloa.

Luin muuten hauskasta testistä Kuusta kuuhun sivuille linkitettynä. Siinä pyydetään osallistumaan testiin, jossa laittaa syyspäiväntasauksena kanamuna teräväkärki pystyyn pöydälle ja katsoa mitä tapahtuu! Ajankohta on tunti ennen ja jälkeen syyspäiväntasauksen eli klo 22:21 molemmin puolin! Todellakin aion testata tätä! Testaa sinäkin!

Mutta asiaan… aloitamme tosiaan jälleen jotain uutta. Uudenlaista näkökulmaa hakien. Kenties enemmän keskitymme siihen miten löytää se harmoninen energia. Hiljentyen pimeneviin iltoihin. Nyt kokien, että voit olla enemmän läsnä. Hakien lämpöä takkatulen ääreltä, shaalin syleilystä. Kaivaten toisen kosketusta. Antaen rakkaudelle tilaa aivan uudella tavalla. Hukkaamatta kuitenkaan itseäsi kaiken sen tasapainon hakemisen äärelle. Piilottamatta sitä kaikkein kauneinta sinusta. Sisintäsi, kuka sinä olet.

Kuu kulkee tällä hetkellä Oinaan tulimerkissä tuoden tähän laskevan kuunvaiheen aloitukseen rätisevän impulsiivista energiaa. On tärkeää käyttää tämä energia hyvään ja antaa harkiten tuon Aurinko Vaa’an tuoman tasapainoilijan auttaa sinua tässä. Monille täysikuu oli hyvin hyvin herkistävää aikaa ja tuo palasten kokoamiseen juuri tarpeellista energiaa. Anna sen auttaa sinua. Laskevan kuun tarkoitus on päästää irti kaikesta mikä ei enää sinua palvele ja antautua luottamaan siihen, että moni asia tapahtuu niin kuin kuuluu. Silloin kun aika on. On vain uskallettava luottaa ajan tuomaan mahdollisuuteen parantua ja käyttää aika oman ja sitä kautta muiden hyvinvoinnin vahvistamiseen hidastamalla tahtia seuraavan parin viikon aikana. Torstaina kuu siirtyy Härän maamerkkiin ja päivä voikin tuntua sille, että väsyttää eikä oikein enää ole mihinkään kiire. Olisko hierojalle meno mielessä? Muista suojata hyvin kaulanalue, ettet turhaan saa lentsuja. 

Paljon Onnea kaikille Vaaoille! Juuri sinulle, joka rakastat sosiaalisia kontakteja ja leppoisaa olemista. Esteetikkona sinulla on kauneudentajua ja saatat olla aika velho sisustamisessa. Vai pidätkö kenties enemmän taiteesta ja kulttuuriin liittyvistä asioista? Parhaimmillaan olet hyvin lämmin ja rakastava sekä oikeudenmukainen. Mutta voit myös olla välillä hyvinkin varautunut ja viileä tunteissasi sekä päättämätön kun kaikkeen täytyy sopeutua. Olet myös paljon muutakin kuin vain mitä aurinkomerkkisi antaa olettaa. Joten mikä on sinun vahvin luonteenpiirteesi? Nyt on sinun aikasi loistaa!

Kiitos jälleen Jennille upeasta maalauksesta! www.jennipennanenart.com

 

error: Content is protected !!