fbpx

TAMMIKUU 2023

ASTROLOGINEN KATSAUS TAMMIKUUN 2023 ENERGIOIHIN

Tammikuuhun lähdetään aika odottavin mielin. Toiset taas herkästikin kipuilevat. Miten siis löytää sitä turvasatamaa itsestäsi. Rakkautta.

3.1. Venus siirtyy Vesimiehen ilmaelementtiin tuomaan kepeämpää energiaa rakkauteen, arvoihin ja omaan osaamiseen. Monet innostuvat asioista ja haluavat kohdata muita samankaltaisia ihmisiä. Sitä kautta saaden sitä yhteenkuuluvuuden fiilistä ja jaksamista.

7.1. Täysikuu Ravussa klo 1:08 on hyvä muistaa, että täydenkuun manifestoinnit ja meditaatiot on hyvä tehdä edellisenä iltana. Laittaa kivet ym tärkeät asiat latautumaan tämän hyvin syvällisen ja kenties haavojakin herkistelevän energian äärelle. Ravulla on paksu kuori ja tämä energia vaatii isolla kädellä eteenpäin pääsyä. Henkisen kasvun ja omien ajatusmallien tarkastelun aikaa vahvasti. Muista että kyyneeleet puhdistavat tietä sille, kuka sinä olet.

12.1. Itseasiassa jo edellisen iltamyöhän puolella Mars pysähtyy ja sen voi tuntea monet. Outo fiilis siitä pikku hiljaa alkaa nousta että todellakin voisin alkaa edetä asioissa joita olen itselleni luvannut. Pikku hiljaa vapauttaen seuraavien kuukausien aikana toimimaan. Uudella tavalla.

18.1. Merkurius vihdoin pysähtyy tehden tästä ajasta hyvin voimakkaan, joten ole tarkkana. Jääden vielä pariksi viikkoa varjoalueelle, mutta joka tapauksessa alkaa edetä. Mitä sinä opit itsestäsi tänä aikana?

20.1. Aurinko siirtyy Vesimieheen tuomaan uusia tuulia. Paljon kepeämpää ja sosiaalisempaa yhdessä tekemisen energiaa. Sitä tarvitaan! Tällä ajanjaksolla halutaan sinun uskovan ja luottavan omiin juttuihisi ja huomaamaan miten tarpeellisia ne ovatkaan!

21.1. Tänään on myös Uusikuu Vesimiehessä klo 22:53 ja tämä haluaa vielä alleviivata sinun omia ajatuksia. Miten sinä voisit tehdä yhteistyötä muiden kanssa. Miten sinä voisit uskaltaa olla oma itsesi. Löytää sen tasapainon. Rohkeasti lähteä kohti uusia tuulia. Mitä sinä haluat luvata itsellesi tulevaan kuukauteen?

27.1. Venus vielä siirtyy Kalojen niin herkkään vesielementtiin. Rakkautta, luovuutta. Kiitollisuutta ja yhteyttä kaikkeuteen. Anna sisimpäsi nyt parantua.

Tästä pääset kuuntelemaan YouTube @kuujuttuja hiukan lisää: https://youtu.be/IrJKuLibpvA

Upeaa Uutta Vuotta ja tammikuuta Sinulle!

error: Content is protected !!