fbpx

TÄYDENKUUN ILTA

4.2.2023

Vaikka kuu on täysi vasta huomenna 5.2. sunnuntaina, niin tänään lautai- illasta on hyvä laittaa kaikki sinulle tärkeät jutut puhdistumaan Täydenkuun energioihin. On hyvä muistaa, että täydenkuun täyttymisen jälkeen alkaa laskevakuu ja energia muuttuu. Jotta sinä voisit tuntea tunteet mahdollisimman voimakkaasti, on tänään lauantaina hyvä hiljentyä ja tehdä rauha itsesi kanssa.

Täysikuu 5.2.23 on Leijonassa 16º40’ klo 20:28. mihin huoneeseen tämä osuu sinun kartallasi? Mitkä asiat etsivät nyt tasapainoa? Sillä kuu ja aurinko ovat toistensa vastakkaisissa merkeissä. Tämä täysikuu kysyy sinulta oletko sinä ollut riittävän rohkea. Rohkea toimimaan, rohkea innostumaan. Rohkea johtamaan itseäsi, olemaan itsesi puolella. Miten sinä olet antanut tilaa omalle osaamisellesi. Luovalle sinulle. Hymylle ja hiukan huolettomallekin energialle. Iloita asioista jotka jo on, tässä ja nyt. Rakastaa. Olemme sydämen asioiden äärellä.

Monille tämä aika ihan tuntuu kehossa rinnan alueella fyysisesti. Tai sitten rintaranka voi jumitella. Mitä se haluaa silloin sinulle kertoa? Oletko riittävän usein pysähtynyt itsesi äärelle vai vaan suorittanut elämää?

Aurinko Vesimiehessä haluaa sinun näkevän oman uniikin itsesi. Uskaltaa näyttäytyä omana itsenäsi. Uskoa omiin kykyihin. Keventää jos sille on tarvetta. Mutta myös uskaltaa puhua asioista. Mihin sinä voisit juuri nyt uppoutua? Mille kaikelle sinä voisit sanoa kyllä? Voisitko tulevat kaksi viikkoa antaa asioidelle vapauden tulla ja mennä. Ja luottaa isolla kädellä. Asiat järjestyy ja minä otan vastuun itsestäni. Minä uskallan kuunnella tunteitani, tuntemuksiani. Minä haluan olla itseni puolella. Mitä sinä lupasit itsellesi viime Uudenkuun aikana? Mitä sinä raapustit siihen kirjeeseen?

Voisitko sinä antaa anteeksi kaikille niille jotka ovat estäneet sinua toimimasta? Uskomasta itseesi ja omiin taitoihisi? Voisitko sinä antaa itsellesi anteeksi kaiken sen mitä olet kieltänyt itseltäsi? Tai sallinut omalla toiminnallasi. Mitä sinä pelkäät tai olet pelännyt?

Tästä pääset YouTube kanavani @hypnoterapiaa TÄYDENKUUN MEDITAATIOON: https://youtu.be/cgKy2rz2Pe4

Tämän jälkeen kirjoita kirje kaikille niille jotka vielä ovat piikkinä lihassasi, kaikille niille jotka estävät sinua tekemästä itsesi kanssa rauhan. Vapauta itsesi syyllisyydestä, kaunasta, häpeästä. Anna itsellesi lupa olla herkkä, luova ja rakastava. On aika antaa vanhojen haavojen parantua. Antaa herkkyydelle tilaa, sopivasti samalla ottaen toiminnan askelia. Olla oma ihana itsesi. Tunne miten elämä alkaa virrata sinussa. Kiitä kaikesta. Näe kaikki mikä on juuri nyt hyvin. Anna sen vahvistua. Rakkaudella. Hengitä. Hengitä seuraavat viikot niin syvään ja niin usein kuin on tarvetta ja luota.

Upeaa täydenkuun aikaa!

error: Content is protected !!