fbpx

TÄYDENKUUN ILTA

4.5.2023

Huomenna perjantaina meillä on täydenkuun kuunpimennys Skorpionissa 14º58’ klo 20:34 ja tänään torstaina on aika pysähtyä jo kaiken tämän energian äärelle. Pimennyskausi tuo aina monenlaisia asioita pintaan. Jos ei itselle niin muille. Monenlaisia muutoksia ja yllättäviäkin asioita. Ja jos ei muuta, niin väsyttää!

Tämä kuunpimennys vie syvälle. Syvälle niihin asioihin mitä ei välttämättä halua katsoa. Ja se sattuu. Se voi sattua niin fyysisesti kuin tunteiden saralla. Mikä on oikeasti tärkeää. Miten sinä voisit tehdä menneisyytesi kanssa rauhan. Miten sinä voisit tässä kohtaa löytää myötätunnon. Olla myös itsesi puolella.

Tämä on hyvin vahva ja samalla intuitiivinen aika kirjoittaa kirjeet kaikesta niistä mitkä ovat sinua estäneet etenemästä. Jättää vanha taakse. Kenelle sinä olet valmis antamaan anteeksi tai ymmärtämään jotakin merkityksellistä ja kokemaan myötätuntoa toisen heikkoudelle joka satutti sinua. Kääntää sivua. Itsesi takia.

On aika jälleen seuraavien viikkojen aikana hengitellä ja tehdä tilaa uudelle. Luottaa ja ymmärtää mikä on tärkeää. Miten tärkeä sinä olet. Sinun jutut. Sinun ideat. Miten sinä voisit löytää sen turvan olla ja elää. Löytää tasapainon itsesi ja muiden välille.

Tämä aika on hyvin paljon sisäisen työskentelyn aikaa. Moni asia on tullut uudelleen katsottavaksi ja on täytynyt tai täytyy tehdä uusia päätöksiä. Miten toimia jatkossa toisin. Muuttaa energian kulkua.

Pimennysten aika voi tuoda todella yllättäviä asioita eteen, joista kaikki ei ole kivoja. Ja se sattuu ja kipeästi. Meitä tuupataan kohti oikeaa suuntaa, takaisin omalle polulle. Toisille tuoden mitä huikeimpia hyviä juttuja. Tietäen että nyt olet todellakin oikealla tiellä. Tai sinusta itsestäsi tuntuu että nyt on vaihdettava suuntaa. Toisten vain seuratessa muiden matkaa, kun omalla kartalla ei kolise kuin ehkä jotakin uudelleen ajateltavaa, joten katso mihin huoneeseen ja teemaan sinun kartallasi tämä kuunpimennys osuu.

Tässä hetkessä on hyvä myös miettiä mitä uudenkuun lupauksia teitkään puoli vuotta sitten lokakuussa. Viime pimennyksen aikana. Mikä riisui sinut aivan alastomaksi ja mitä olet saanut sen jälkeen tehtyä uutta? Nyt on klousaamisen aika. Voit myös peilata elämääsi aina tuonne 18-19 vuoden päähän. Mitä silloin tapahtui elämässäsi.

On siis aika antaa kyytiä omalle lasikatolle uskomuksien maailmassa. Voisitko sinä vihdoin luottaa. Luottaa itseesi. Uskoa omaan potentiaalisi ja rakastaa. Intohimoisesti elämää. Löytää turva itsestäsi, silti seisoen omilla jaloilla. Näetkö sen?

Muista polttaa kirjeet jotka kirjoitit syvällä tunteiden myrskyssä. Vapauta itsesi. Käy kuuntelemassa mun tekemä meditaatio YouTubesta Hypnoterapiaa. Se voi auttaa sinua tässä prosessissa. https://youtu.be/cgKy2rz2Pe4

Rakkautta päiviisi!

error: Content is protected !!