fbpx

TÄYDENKUUN ILTA

6.1.23

Tänään perjantaina on hyvin herkistävä täydenkuun ilta. Täysikuu Ravussa voi nostattaa paljon vanhaa pintaan. Monet muistelevatkin menneitä, myös niitä ihania muistoja.

Voimakkaat tunteet voivat ihan säikäyttää ja saada sinut hiljenemään. Ottamaan omaa aikaa. Se voi nostattaa myös paljon kyyneleitä. Ne puhdistaa. On aika katsoa mitä Uudenkuun aikana Kauriissa, silloin jouluaaton aattona lupasitkaan itsellesi. Mitä sinun tarvitsee nyt kohdata, jotta sinä voisit tehdä rauhan itsesi kanssa.

Oletko liiaksi murehtinut asioita. Laiminlyönyt itseäsi. Miten löytää ne omat rajat ja sisäinen viisaus. Nähdä kuka sinä olet, se suunnaton herkkyys jota ei tarvitse piilotella. Luottaen itseesi ja samalla Universumiin. Asiat kulkevat niin kuin kuuluukin. Mitä asioita sinun tulee tuoda arkeesi vieläkin enemmän? Oletko sanonut itsellesi aina jotakin, joka on estänyt sinua etenemästä. Onko se totta vai jostakin opittua? On aika oppia uudella tavalla tuntemaan itsesi ja kaikki se mikä sinua triggeröi ja miksi. On aika antaa itsellekin anteeksi asioita mitä olet sallinut.

Tämä ulvova Suden täysikuu haluaa sinun katsovan niitä alitajntaisia asioitasi. Muistaa miten tärkeää palautuminen ja uni on. Aina ei voi vain suorittaa asioita. Miten ihanaa voikaan olla kotona ja läsnä itselle ja muille. Miten tärkeää on olla paikka jonne on aina ihana palata. Mikä se on minkä sinun on nyt tärkeää antaa mennä? Jotta sinä voit tehdä rauhan ja katsoa uusin silmin tulevaa vuotta? Hengitä syvään ja kuuntele mitä sisimpäsi sanoo!

Katso mihin huoneeseen Täysikuu Ravussa 16º21’ joka on aivan täysi yöllä 7.1.23 klo 1:08 osuu sinun kartallasi. Saat siitä lisäteemaa tähän hetkeen ja työstettäviin asioihin. Muista polttaa kirjoittamasi kirje. Ja hengittää syvään, kaikkiin kipukohtiin,  rakkaudella!

error: Content is protected !!