fbpx
TÄYDENKUUN ILTA
6.3.2023
 
 
Vaikka huomenna tiistaina klo 14:40 täysikuu on täysi, on tänään illalla aika jälleen hiljentyä asioiden äärelle. Miten sinä voisit tehdä rauhan itsesi kanssa. Moni teistä on tehnyt jo paljon töitä itsensä kanssa, mutta mitä vielä on sinulla työstettävänä?
 
Tämä täysikuu Neitsyessä haluaa kysyä sinulta mikä on riittävää. Me monesti ajattelemme, että asioiden täytyy olla tietyllä tavalla. Mutta onko tämä totta? Onko se kuitenkin jotakin sellaista mikä kumpuaa sinun sisäisestä riittämättömyydestä. Jostakin tunteesta joka aktivoituu kun jokin asia ei mene tietyllä tavalla. Miten siis uskoa ja luottaa että asiat järjestyvät. Tavalla tai toisella. Miten antaa tilaa itselle tehdä se rauha. Jotta sinulla olisi hyvä olla. Miten antaa mielen olla hallitsematta sinua ja löytää yhteys sisimpääsi. Sinun sisäiseen viisauteesi. Miten sinä voisit rakastaa eheästi.
 
Paljon kysymyksiä tuntuu virtaavan tässä ajassa. Täysikuu Neitsyessä niin herkästi nostaa niitä pieniä asioita, mutta jospa se nyt nostaisikin niitä asioita jotka ovatkin hyvin. Miten sinä voisit olla kiitollinen? Täysikuu nostattaa tunteita ja niiden kanssa on hyvä olla läsnä. On jälleen aika kirjoittaa kirje tai kirjeet niille ihmisille jotka ovat sinua estäneet tässä elämäsi matkalla etenemästä. Usein sinun salliessa näin tapahtuvan. Miten siis antaa myös itsellesi anteeksi?
 
Onko siellä liika ankaruus itseä kohtaan. Vaativuus ja tehdään jopa asioita toisten puolesta. Millä perusteella? Monesti tähän nousee kontrolli tai pelko. Mistä sinä siis pidät kiinni? Mikä on oikeasti riittävää? Voisitko sinä antaa itsellesi luvan hellittää. Ja huomata että kyllä, elämä pyörii sittenkin ja oikeastaan sinulla on paljon parempi olla.
 
Me voimme vaikuttaa moniin asioihin, mutta ennen kaikkea siihen miten itse koemme asiat mitä ympärillämme tapahtuu. Voimme vaikuttaa asioihin hyvin vahvasti myös sisäisesti. Kääntymällä itseemme ja aloittamalla vaikka siitä, että sanoo jotakin hyvää itselle. Kaikesta huolimatta rakastan itseäni. Arvostan itseäni. Luotan itseeni. Miten vapauttavaa. Mite vapauttavaa saada lisäenergiaa tuoda hyvää sitä kautta myös muille. Uudella tavalla.
 
Astrologinen sykli on pian täyttymässä ja meillä on Astrologinen Uusi Vuosi. Mitä sinä haluat tehdä juuri nyt jotta uusi voi tulla tulevana vuonna elämääsi? On asioiden järjestelyn aika ja hengitellä ja luottaa. Anna sinäkin Universumille uusia signaaleja ja tulet yllättymään mitä ihmeitä sinunkin elämääsi voikaan tulla!
 
On aika maadoittaa itsesi tähänTäydenkuun energiaan! Muista laittaa kaikki sinulle tärkeät kivet ja kortit ym. puhdistumaan tänään täydenkuun iltana. Katso myös mihin huoneeseen tämä täysikuu Neitsyessä 16º40′ osuu sinun kartallasi, niin saat lisäteemaa tälle ajalle!
Käy virittäytymässä tähän iltaan kuuntelemalla tekemäni täydenkuun meditaatio YouTuben Hypnoterapiaa sivuilleni https://youtu.be/cgKy2rz2Pe4
 
Kuukalenteri huomenna tiistaina. Youtubessa Kuujuttuja jo kuunneltavissa koko viikon energioista. https://youtu.be/eAqDaR4gpDI
error: Content is protected !!