fbpx

TÄYSIKUU 19.11.21 JA OSITTAINEN KUUNPIMENNYS

Monet teistä ovatkin jo alkaneet tuntea ja ihmetellä tätä erikoista energiaa. On pimennysten aika. Edellisen kerran meillä oli pimennykset keväällä. Eli nämä toistuvat aina puolivuosittain ja pareittain. Seuraava on sitten auringonpimennys joulukuun alussa. Samassa merkissä ja liki samoissa asteissa nämä ovat aina noin 18.5 vuoden välein kuunsolmujen syklin mukaisesti.

Kuunpimennys on aina täydenkuun aikana ja sillä on myös karmallinen merkitys. Asioita ja tuntemuksia nousee useita päiviä ennen pimennystä, mutta myös vielä seuraavat 2 viikkoa voit tuntea vaikutuksen vielä voimakkaastikin. Merkityksellistä on myös se, että samanlaisia energioita nostetaan herkästi pintaan myös seuraavan 6 kk aikana. Kuunpimennys liittyy aina tunteisiin ja nämä tuntemukset voivat olla hyvin vahvoja. On irtiottamisen aika ja isolla kädellä tehdä rauhaa itsensä kanssa.

Tämä osittainen kuunpimennys ei valitettavasti näy meillä ainakaan ihan Etelä-Suomessa. Siksi, että kuu on jo niin matalalla laskeutumassa aamulla horisontin alapuolelle. Mutta aivan Pohjois-Suomessa voi tätäkin maagista osittaista pimennystä seurata. Sen tekee myös sen verran erikoiseksi se, että pohjosessaakaan pimennys ei näy koko aikaa, vaan kuu laskee horisontin allapuolelle Oulusta ylöspäin  klo 9 – 11 välillä.  Noustakseen uudelleen myöhemmin näkyviin jälleen hyvin hyvin matalalla himmeänä. Etelässä voit tiirailla taivaalle aamulla n. klo 8 – 8:20 välillä jos vaikka jotain pimennyksen alkua näkyisi. Lähinnä vain Kuun himmenemistä, vaikka tosiaan osittainen kuunpimennys tarkoittaa sitä että näyttäisi siltä kuin pala puuttuisi kuusta.

Elämme nyt taitekohtaa. Kuunsolmut ovat pian siirtymässä Härkä-Skorpioni akselille. Täydenkuun ajankohtana ollen pysähdyksissä vielä 1 asteessa Kaksonen-Jousimies akselilla. Täysikuun ollessa Härässä 27°14’ . Silloin tietysti aurinko on Skorpionissa samassa astelukemassa. Katso nyt tarkkaan mihin huoneeseen tämä täysikuu sinun kartallasi sijoittuu. Voit samalla kaivella muistinystyröitäsi marraskuulle 2002 ja siitä eteenpäin. Mitä sinun elämässäsi silloin tapahtui? Entä pari vuotta sitten? Huomaatko yhtäläisyyksiä?

Mutta palataanpas tähän päivään ja tämän pimennyksen energioihin. Millaisia energioita on siis nousemassa. Täysikuu Härässä tuo muutoksen makua, tai pitäisikö sanoa siirtymisen makua erilaisen elämän rytmiin pikku hiljaa. Joten mitä sinä haluat nyt täydestä sydämestäsi elämääsi? Mitä sinä olet valmis nyt tekemään itsesi eteen. Aivan kuin tästä alkaisi mahdollisuuksien aika pikku hiljaa. Sydän voi roihuta niin vahvasti ja samalla mieli voi tolkuttaa jotain aivan muuta. Miten löytää se balanssi. Niin juuri se mistä on ollut puhetta aiemminkin. Nyt jos koskaan on sen aika. Ja sen balanssin on löydyttävä sinusta.

Olisiko aika alkaa rakastaa myös itseäsi ja omia juttuja. Kunnioittaa omia taitoja. Laittaa ne raha-asiatkin kuntoon. Kunnioittaa luonnon voimaa ja energiaa. Sen suurta merkitystä. Tiputtaa itsesi asioiden äärelle. Mikä on merkityksellistä. Kenties käytännöllistä. Miten voisit hyödyntää kaikkea tietotaitoa mitä sinussakin jo on? Oppia nauttimaan asioista. Ja samalla heittää sitä jääräpäisyyttä huis hiiteen vähemmälle. Intuitiosi kertoo sinulle niin paljon. Kehosi kertoo sinulle niin paljon. Niitä kannattaa kuunnella. Sen kun teet, niin tulet pian huomaamaan miten turhaa hötkyily monesti voi olla. Olla tässä hetkessäeletään liikaa, eikä elää myöskään menneessä. Olisiko aika siis antaa myös itsellesi anteeksi? Rakastaa. Miten sinä puhut itsellesi. Entä muille. Mitä uskomuksia sinä kannat mukanasi?

Tänään illalla on aika hiljentyä täydenkuun ja kuunpimennyksen energioihin. Teille jotka olette jo seuranneet sivujani ja kuunkiertoa tämä on tuttua. Uusiakin on löytänyt tosi paljon sivuille, mikä on aivan mahtavaa! Iso kiitos ja tervetuloa! Muistutuksena siis, on hiljentymisen aika illalla.  Nostattaa sitä energiaa. Fiilistä. Mistä olet kiitollinen. Se on niin tärkeää. Antaa rakkauden virrata kaikille heille ja niille asioille ympärilläsi. Sen jälkeen kirjoittaa kirje kaikille niille jotka vielä vaikuttavat siihen, ettei sinulla ole rauha itsesi kanssa. Anna kaiken tulla, tunteella. Anna kyynelten valua. Kynttilän valossa vapauta itsesi kaikeille hyvälle. Polta se kirje kun olet kaiken vuodattanut. Ymmärtämällä asioita voit edetä elämässäsi. Mennyt voi jäädä taaksesi ja nyt on tekojen aika. Anna asiat Universumin haltuun ja luota siihen että hyvä voi tulla elämääsi. Ja rauha. Se tasapaino. Asioita ei voi pakottaa. On kuljettava luonnon oman syklin ja sinun omien sykliesi mukaisesti.

Vaikka energiat voivat mennä mullin mallin ja äkkinäisiäkin asioita tapahtua. Niin silti, uskallatko pitää hatusta kiinni ja antaa asioiden tapahtua. Luottaa ja löytää se kiitollisuus kaikelle sille mitä sinulla on. Pitää itsestäsi hyvää huolta ja samalla muista. Tunteet ovat nyt niin voimakkaana, se on hyvä muistaa ettei asiat eskaloidu. Haavatkin vuotavat herkästi ja uni voi olla aivan kateissa. Ja pian voit huomata miten väsynyt olet ja puhti ihan poissa. Sitä tämä aika on. Upeaa täydenkuun ja pimennysten aikaa sinulle!

Jos sinua kiinnostaa tietää pimennyksistä ja kuunkierron vaikutuksesta sinulle henkilökohtaisesti, niin nyt sinulla on oiva mahdollisuus tulla Tiinan ja minun järjestämälle kurssille 27.11.21 Helsinkiin hyvien matkayhteyksien päähän! Kurssipäivä sisältää myös numerologiaa ja paljon paljon muuta! Klikkaa www.sielunkuu.fi/kurssit ja sieltä Kuukalenterityöpajaan ja ilmoittaudu! Viimeinen ilmoittautumispäivä on nyt perjantaina! Tervetuloa mukaan!

 

 

error: Content is protected !!