fbpx

TÄYDENKUUN ILTA

PE 9.9.22

Tänään perjantaina on meillä Täydenkuun ilta. Kuun energia on vahvimmillaan, vaikka kuu on täysi vasta huomenna klo 12:59. Joten tänään on hyvä antaa itsellesi aikaa tehdä rauhaa itsesi kanssa. Laittaa kivet ja kortit, kaikki ne mitkä ovat sinulle tärkeitä, viipyilemään kuun tuomiin energioihin ulos tai parvekkeelle.

Tämä täysikuu on Kalojen vesimerkissä. Niin herkässä energiassa. Miten sinä voisit nämä energiat kohdata? Tunteet ovat hyvin herkillä. Upoten sinne jonnekin sinun sisimpäsi syvyyksiin. Kalat on päättävä astrologinen merkki ja hyvin karmallinen sellainen. On siis aika katsoa myös taaksepäin elämäsi syklisyyttä. Eri tapahtumia. Tehdä inventaariota ja antaa niiden asioiden jotka ovat jo siinä pisteessä sulkeutua. Tehdä rauha.

Kipupisteitä voi nousta hyvin yllättävistäkin asioista, mutta kun pääset sen asian ytimeen niin voit vain ymmärtää mistä kaikessa on kysymys. Intuitio ja yhteys omaan kehoon paljastaa monia asioita. Joskus vain on mentävä hyvin hyvin kauas, jotta voi nähdä tähän hetkeen. Kuu Kaloissa kun muutenkin herkistää niin monesta kohtaa kehoa. Jalkapohjissa kun on kehon heijastuspisteet. Turvotuksiakin voi olla enemmän.

Rakkaus on isona teemana juuri nyt. Mitä sinä kaipaat? Mitä et kaipaa? Mikä on muuttunut? Mikä tarvitsee muutosta? Mistä sinä olet juuri nyt kiitollinen ja voisit lähettää vaaleanpunaista rakkauspöhinää sen  fiiliksen tuomana muille?

Tämä aika kysyy myös sitä mikä on riittävää. Kyllä sitä on paljonkin täytynyt monen pohtia. Miten epäreilua jotkin asiat ovat ja silti ne täytyy hyväksyä. Tai ainakin sietää. On niin paljon asioita joille itse ei voi mitään. Siksi on tärkeää keskittyä niihin, mihin voit. Ja ottaa vastuu omista valinnoista.

Oman arjen saaminen järjestykseen voi olla haasteellista. Se voi eristää tai sitten vaan on liikaa kaikkea. Miten siis löytää se balanssi? Joskus ne vastaukset ovat vain niin hukassa, eikä vaan tiedä. Nyt onkin siihen oiva tilaisuus hiljentymisen kautta ja kuunnella mitä asioita pulpahtaa pintaan. Mitä tarvitaan jotta jokin voisi olla toisin. Ja rakastaa isolla sydämellä kaikkea sitä mitä jo on. Oman turvasataman löytäminen, se kuka sinä olet on todella tärkeää. Ja sen hyväksyminen. Valot ja varjot. Ymmärtää miksi toimii tietyllä tavalla. Monesti menemme niin autopilotilla, että jokin hyvin olennainen asia jää vain näkemättä. Senkin hyväksyminen että niin on tapahtunut on iso oivallus. Anteeksi anto. Se tuo sitä pyyteetöntä rakkautta omia haavoja kohtaan.

Oman ajan kunnioittaminen on myös hyvin tärkeää. Pitäisi sitä ja tätä voi kuluttaa niin mieltä kuin kehoa. Se on todellakin sallittua ottaa hetki itselle. Ihmismieli on siitä erikoinen, että kun sille antaa jonkin ajan, niin se riittää. Kun vain olet siinä täysillä läsnä. Toimii yllättävän hyvin! Kokeile sinäkin!

Toisten valvoessa, voi muilla unet olla tosi vahvoina ja ne voivat viedä sinut vaikka ja minne! Sieltä voi myös nousta jotakin tärkeää alitajunnasta työstettäväksi tähän päivään, joten kirjoita unesi ylös! Samoin katso mihin huoneeseen tämä täysikuu Kaloissa 17º 41’ osuu sinun kartallasi. Saat siitä lisäteemaa mitä voisit juuri nyt työstää. Ja jos et osaa vielä katsoa sitä omasta kartastasi, käy katsomassa YouTube-kanavaltani Kuujuttuja ja astrologiaa tutorial! Tässä linkki: https://youtu.be/d2P9L53HVuY

Universumi kuulee. Tämä aika henkistää, mutta myös hämärtää mielensopukoita. Siksi intuitioon ja omaan sisäiseen ääneen on nyt tärkeä luottaa. Kuunnella. Antaa herkkyydelle tilaa ja vain rakastaa. Muistatko sinä mitä lupasit itsellesi uudenkuun aikana maaliskuun alussa, mihin sinä olit valmis sitoutumaan? Nyt on aika katsoa tuloksia.

Upeaa täydenkuun aikaa sinulle ja ihanaa viikonloppua. Kaikella on tarkoituksensa. Yhdessä ja yksin. Rakkaus voittaa aina!

Käy myös kuuntelemassa YouTubesta Hypnoterapiaa-kanavalle tekemäni TÄYDENKUUN MEDITAATIO: https://youtu.be/cgKy2rz2Pe4   

Niin ja Merkurius alkaa pikku hiljaa pysähtymään ennen perääntymisen alkamista, joten muista maltti on valttia ja väärinkäsitykset ovat myös vallalla. Aikatauluja voit joutua muuttelemaan ja kaikenlaisia outouksia tapahtuu. Samoin ne asiat jotka ovat jääneet kesken joka elämän saralla nousevat helposti uudelleen katsottavaksi! Ei muuta kuin tuumasta toimeen!

error: Content is protected !!