fbpx

13.7.22 TÄYSIKUU KAURIISSA KLO 21:37

Vaikka täysikuu onkin keskiviikkona, niin on jo nyt tänään tiistaina hyvä rauhoittua näiden energioiden äärelle. Kuten eilen kirjoitin, aurinko ei kerkeä laskea keskiviikkona ennen täydenkuun täyttymistä siksi tänään tiistaina on parhainta aikaa hiljentyä, jatkaa sitten huomenna vielä siitä mitä jäi kaivelemaan jos jäi.

Täysikuu Kauriissa tuo perustavanlaatuisia asioita pinnalle. Moni kaivelee hyvinkin syvällisiä asioita. Niitä omia periaatteita. Omat jutut, minä itse, kuka olen. Se voi nostattaa myös kapinahenkeä ja kiukkuakin. Tunteet kun ovat niin herkillä. Toiset taas kokevat miten jalat ovat tukevasti maassa ja selkeys alkaa nousta. Unohtamatta kuitenkaan sitä, että elämässä on paljon asioita mistä iloita. Miten löytää se kultainen sydän sisimmässäsi. Kuunnella sen ääntä. Se niin vahvasti haluaa sinulle kertoa jotakin ja ohjata eteenpäin.

Miten sinä voisit tulla kuulluksi? Tuoda omat vahvuutesi muidenkin näkyville. Ensin on kuitenkin tehtävä työ itsesi kanssa. Oletko sinä liikaa peilannut ulkoisia asioita? Oletko antanut riittävästi tilaa omalle herkkyydellesi, vai oletko mennä paahtanut vain eteenpäin? Voisitko sinä olla itsesi paras tsemppari? Ottamalla vastuun omista tekemisistäsi, samalla kuitenkin kuunnellen herkkää puoltasi. Olemalla aktiivinen. Löytäen tasapainon näiden kahden välille. On rauhanteon aika. Missä sinä olet menossa juuri nyt? Mitä päätöksiä on nyt aika tehdä.

Uranuksen samalla härppiessä tulevaisuuden suunnitelmia, laittaen niitä oikeille kohdille. Näyttäen suuntia pitkin heinäkuuta ja elokuuta. Mihin suuntaan sinä oletkaan menossa? Muutoksia voi nousta suunnitelmiin. Ideoita ja oivalluksia. Niitä kannattaa kuunnella tarkasti. Suurella sydämellä ottaa ne vastaan, mitä sieltä tuleekin. Ne voivat olla onnenkantamoisiakin. Tuoden vapautta toimia toisin. Mille sinä haluat sanoa kyllä?

Katso omalta kartaltasi mihin huoneeseen tämä täysikuu Kauriissa 21º21’ osuu. Se tuo lisäteemaa sinulle henkilökohtaisesti.

Hiljenny jo tänä tiistai-iltana täydenkuun energioihin. Laita kaikki sinulle rakkaat kivet ja kortit puhdistumaan tähän vahvaan energiaan. Kirjoita kirje kaikille niille, joiden koet vielä vaikuttavan sinuun, tuo epätasapainoa. Vapautuminen jostakin on juuri nyt tärkeää. Itsesi takia. Ja samalla muiden takia. Muista myös kiittää kaikesta siitä mikä on hyvin. Anna rakkauden ja valon virrata. Kun olet valmis, polta kirjeesi ja anna Universumille ja Kuun tuomalle voimalle lupa auttaa sinua tällä matkallasi. Oletko sinä valmis hyväksymään asioita niin, että sinuun astuu rauha? Juuri siinä määrin kuin sen on juuri nyt mahdollista. Myös monet menneisyyden asiat voivat nyt pulpahdella pintaan.

Upeaa Täydenkuun aikaa sinulle!

error: Content is protected !!