fbpx

INSTAGRAMISSA ON TULKINTA ARVONTA 13.-20.11.20!

Ja myös sinulla kuujuttuja.fi sivujeni seuraajana on mahdollisuus osallistua tähän arvontaan kommentoimalla tätä julkaisua!

Nyt yhdellä teistä on mahdollisuus voittaa yksi suosituimmista astrologisista tulkinnoistani, joka on syväluotaava katsaus sinun elämääsi. Tulkitsen pääpiirteitä syntymäkartastasi, sinun voimavarojasi. Katson karttojen kautta taustalla vaikuttavia tekijöitä, jotka voivat ulottua parinkin vuoden päähän. Kehitysvaihettasi, missä olet menossa ja miten nämä energiat vaikuttavat tässä hetkessä. Lisäksi katson vuosittain aktivoituvan auringonpaluukartallasi vaikuttavia tekijöitä. Lopuksi teen tarkemman katsauksen elämääsi kuukausitasolla kolmen kuukiertosi mukaisesti transiittien energioita tulkiten. Jos koet että haluat selvyyttä tähän hetkeen, oman elämän suuntaviivoihin sekä ymmärrystä asioille, niin tämä tulkinta on juuri sinulle! Tulkinnan teen puhelimitse ja saat siitä äänitallenteen. Tulkinnan kesto on 1h 15 min.

Osallistua voit 20.11.20 klo 23:59 asti. Lauantaina 21.11.20 suoritan arvonnan ja ilmoitan voittajan nimen erillisessä julkaisussa.

ONNEA KAIKILLE ARVONTAAN!

Ja jos nyt ei arpaonni suosi, niin aina voit tilata oman tulkinnan www.kuujuttuja.fi/tulkinnat

 

Ig, Fb tai kukaan muukaan ei ole osallisena tähän arvontaan.

 

 

error: Content is protected !!