fbpx

Toivon sinulle mitä parhainta Uutta Vuotta 2023!

Kuu siirtyy tänään lauantaina Härän maamerkkiin tuomaan kaiken hösäämisen jälkeen hidastamista ja rentoutumisen fiilistä. Ota päikkärit ja anna itsellesi lupa hiljentyä ja kuunnella mitä sisimpäsi sinulle haluaa kertoa tämän vuoden viimeisenä päivänä. Väsyneenä voi ärräpurri tulla kylään ja silloin voi turhautua liiankin herkästi. Merkuriuksen perääntyminen voi tuoda niitä hidasteita ja väärinkäsityksiä. Mitään ei tarvitse vielä päättää, jos yhtään sille tuntuu. Mutta jotain sopimuksia itsesi kanssa on hyvä tehdä. Jotta sinä voit tehdä rauhan itsesi kanssa. Mihin sinä olet valmis sitoutumaan?

Opetella arvostamaan itseäsi ja muita. Nähdä itsessäsi rakkaus. Nähdä muissa rakkaus. Miten tärkeää on opetella ja hyväksyä se, että sinäkin voit pysähtyä. Sinäkin voit olla haavoittuva. Sitä kautta haavasi voi parantua päivä päivältä.

Ihmissuhteiden äärellä on tärkeää puhua omasta puolesta. Sydämestäsi. Voisitko sinä luvata itsellesi tulevana vuonna, että uskot ja luotat sydämesi sanomaan. Kuunnella intuitiotasi ja olla sen kanssa rohkeasti samalla puolella? Se voi olla iso palvelus toiselle, kun alat ymmärtää omaa itseäsi paremmin ja mikä milloinkin triggeröi ja miksi.

Kuun syklien avulla sinäkin voit näitä saavuttaa helpommin. Kuu on meidän alitajunta, tunteet ja turva. Herkkyytesi. Annatko sinä sille riittävästi tilaa. Oikealla tavalla? Näistä kaikista teemoista puhun keskiviikon webinaarissa. Tuletko sinä mukaan? Tästä päääset lisätietoihin ja ilmoittautumaan: https://www.kuujuttuja.fi/uusikuu-ja-taysikuu-vuonna-2023-webinaari/

Sunnuntai aamuna voi tuntua sille, että vihdoin voin hengittää. Vai teitkö isojakin päätöksiä? Päivä kuitenkin haluaa sinun löytävän sitä harmonista ja mukavaa fiilistä. Ymmärrystä. Juuri sen mikä sinulle on tärkeää. Monille tämä voikin olla oivallusten päivä!

Vielä kerran, Upeaa Uutta Vuotta 2023 ja todella paljon kiitoksia, että olet kulkenut tämän(kin) vuoden kanssani! Alkuvuodesta lähdetään neljännelle vuodelle kuujuttuja. Kiitos että olet!

error: Content is protected !!