fbpx

28.7.22 UUSIKUU LEIJONASSA KLO 20:55

Tämän torstai-illan Uusikuu Leijonassa on kyllä toiveita täynnä. Tähän nousee kaikki se mitä kirjoitin aurinko Leijonan postauksessani (www.kuujuttuja.fi/aurinko-leijona) viime viikon perjantaina meidän jokaisen kohdalla.

On uusien alkujen aika. Löytää yhteys. Yhteys itseesi ja muihin. Miten sinä haluat ilmentää itseäsi. Miten sinä voisit arvostaa itseäsi enemmän ja sitä kautta myös muita. Rohkeasti uskoa ja luottaa omaan sisäiseen ääneesi ja antaa sitä kautta tilaa omalle luovuudellesi. Ilolle ja ennen kaikkea rakkaudelle.

Tämä aika tekee hiukan villiksikin monet tulienergiallaan. Ajatukset sinkoilevat ja halutaan tehdä kaikenlaista. Innostua ja kokea. Löytää uusia uria toimia ja toteuttaa asioita. Miten tärkeää onkin antaa tilaa sille lapsenomaiselle auringolle joka säteilee sinussa. Oletko sinä antanut sille riittävästi vapautta säihkyä?

Tämä aika nostattaa myös leppoisaa energiaa. Läheisyyden kaipuuta, yhdessä olemisen merkitystä. Mutta myös sitä miten voisit vielä paremmin kuulla oman kehon ja mielesi yhteyksiä. Mieli haluaa etsiä totuutta, mutta missä se sinun kehossasi tuntuu? Tunnustele sitä. Mitä se haluaa kertoa sinulle?

Uusikuu Leijonassa myös haluaa tuoda esiin ne asiat joista olet kiitollinen juuri nyt. Elää tässä hetkessä. Ja jotenkin tämä on niin helppoa juuri nyt hyväksyä ja nähdä. Huomaatko miten hymy nousee huulillesi kun vain ajatteletkin kaikkea sitä mikä on nyt hyvin elämässäsi?

Katso mihin huoneeseen tämä Uusikuu Leijonassa 5º 38’ osuu sinun kartallasi. Mikä on se teema jossa sinä voit loistaa? Oletko ottanut tämän jo haltuusi, vai onko sinulla vielä työstettävää tällä saralla? (jos et vielä osaa katsoa mihin huoneeseen Uusikuu osuu, niin käy katsomassa YouTubesta tekemäni tutorial tästä https://youtu.be/d2P9L53HVuY)

Rohkeasti Leijonan tulienergia haluaa sinun hymyilevän maailmalle. Nauttia ja pukea päälle jotain kaunista. Olla nainen. Olla mies. Uskalla näyttää tunteesi. Luota itseesi. Hemmottele itseäsi ja muita, niin voit huomata miten elämä voi näyttää sinulle jotain todella hyvää ja kaunista.

Yllättäviä käänteitä alkaa monien elämässä näkyä. Niin merkityksellisiä asioita joiden merkitystä ei heti välttämättä edes tajua. Uudenkuun aikana tehdyt toiveet tulevalle kuun syklille voivat olla nyt todella innovatiivisiä. Unelmoi isosti. Tee töitä unelmiesi eteen. On aika tulla esiin. Rakkaudella.

Avaa sydänchakraasi tänä iltana niin isolla volyymilla kuin voit. Anna sen pakahtua Universaalin rakkauden voimassa. Sillä sinä voit olla sinä. Jättää taakse sen minkä kuuluu jäädä. Eihän tätä ihan helpolla sillä anneta. On aina tehtävä itse työtä asioiden eteen. On uskallettava tehdä muutos. On uskallettava luottaa. On uskallettava olla rohkea. On uskallettava sitoutua ja hyväksyä omat päätökset. Sydän täynnä rakkautta. Mille sinä haluat nyt sanoa kyllä?

Hiljenny siis illalla Uudenkuun täyttymisen jälkeen. Sytytä kynttilä, laita mieleistä eteeristä öljyä diffuun. Nostata fiilistä kiitollisuudella kaikesta mitä sinulla on juuri nyt. Kirjoita toiveesi tulevalle ajalle. Kirjoita omat askeleesi mitä sitoudut tekemään niiden eteen. Tunne miten ne kaikki ovat jo sinulla. Niin tärkeää on uskoa että ne ovat mahdollisia. Sydän auki. Älä anna tämän hetken mennä ohi jos fiilis on liiankin hyvä. Lähetä valoa ja rakkautta rakkaillesi, vihollisillesi, koko maailmalle. Kiitä. Sydän täynnä rakkautta. Anna sen kantaa sinua tulevaan. Laita kirjeesi talteen, jotta voit pitkin kuukautta siihen palata. Tehdä tarkennuksia, uusia askeleita. Olisiko nyt aika tanssia sateessa ja vain nauttia?

Tasapainoa hakevat nyt monet, mutta erityisesti tämä koskettaa Leijonien lisäksi Härkiä, Skorpioneja ja Vesimiehiä. Haastaen uudistumaan. Samoin jos sinun omalla kartallasi on planeettoja liki Uudenkuun 5º50’ asteita näissä merkeissä tuovat planeetan energian mukaista maustetta lisää. Erityisesti myös tässä ajankohdassa Uranuksen lähestyminen Marsin kera Kuunnoususolmua tuo herkästi turbulenssiä jos sinulla on planeettoja näissä merkeissä liki 19 asteetta. Mistä sinä haluat vapautua tai toimia vapaammin?

Tulimerkeille (Oinas, Leijona, Jousimies) tämä voi tuoda aikamoista optimismia ja tunnetusti överit. Kaksosten mieli voi poukkoilla sinne tänne luovuuden aalloilla ja Vaa’at nauttivat hyvästä fiiliksestä melko pitkälti. Ravut voivat saada rohkeutta nähdä kuka on ja luottamusta omaan tekemiseen. Neitsyet voisivat päästää itsensä hiukan helpommalla ja olla rennommin. Kauriit voisivat haastaa itsensä löytämään sen hymyn huulille ja nähdä itsensä uudessa valossa. Kalojen unelmoidessa jostakin suuresta ja te voisitte tehdä asialle rohkeasti jotakin. Olemme niin luovien ja uusia rakenteita tekevien energioiden äärellä. Joten ota sinäkin tästä koppi!

UPEAA UUDENKUUN AIKAA SINULLE!

error: Content is protected !!