fbpx

TIISTAI 7.9.21

UUSIKUU NEITSYESSÄ 14°38′

On jälleen aika uuden syklin. Kuu on kohdannut Auringon klo 3:52 Neitsyen maamerkissä. On siis uusien aloitusten ja toiveiden aika. Mitä sinä haluat manifestoida sydämesi pohjasta tulevalle kuukaudelle? Mihin sinä olet valmis sitoutumaan? Mistä sinä olet valmis luopumaan? Jotta sinä voisit uudistua ja eheytyä. Löytää sen lopulta lisää sitä rauhaa sinusta. Jotta sinä voisit antaa sitä kautta muille jotain suurenmoista.

On jälleen hiljentymisen aika. Kirjoittaa ne toiveet paperille. Tuntien sen miten se on mahdollista saavuttaa. Askel askeleelta. Nähdä asiat uudella tavalla. Oivaltaa jotakin isoa ja niin tärkeää. Katsoa tämän hetken yli ensin taaksepäin ja sitten eteenpäin. Sytytä illan hämärtyessä itsellesi kynttilä ja rauhoitu kaiken tämän äärelle. Laita toiveesi talteen, aiva omaan paikkaansa. Johon voit aina palata ja huomata miten olet edennyt tai kenties joudut tekemään jotain korjausliikkeitä oivaltaessasi sen todellisen suunnan. Juuri sen mihin sinun kuuluukin mennä.

Uusikuu Neitsyessä tuo energioiltaan käytännöllisyyttä. Nähdä itsesi, omat taitosi. Miten olla hyödyksi ja samalla parantaa asioita ympärillä. Antaa niille merkityksen uudessa valossa. Kenties ne on juuri ne rakkausasiat jotka mielessäsi ovat ja niille vain on aika antaa tilaa toisella tavalla. Nähdä oma arvo, jättää kriittinen mieli joka sättii itseään. Kuitenkin tässä on niin paljon herkkää energiaa jota halutaan sinunkin näkevän ja tunnustelevan itsessäsi. Voisitko sinä avautua tälle energialle?

Tämä voi monille olla myös henkisen avautumisen aikaa. Miten helpommin voitkaan saada yhteyden alitajuntaasi. Intuitioosi. Herkistää kehotuntemustasi ja antaa sille tilaa puhua sinulle. Oivaltaa tästäkin jotakin hyvin merkittävää. Miten asioita ei tarvitse pakottaa, koska se mikä on tarkoitettu tapahtuu. Sitten kun aika on. Monesti kuitenkin aika on haasteellista tai tuntuu ettei ajankohta ole se oikea. Stressaamme asioista jotka eivät oikeasti stressaamalla muutu yhtään. Ainoastaan itse siinä jopa kärsii. Ainakin kehollisesti. Miten sinä voisit nyt luvata itsellesi tämän Uudenkuun energioissa tehdä toisin. Itsesi takia.

Toki tässä ajassa voi tuntua hiukan utuiselle ja päämäärättömällekin. Mutta silti kuitenkin voit jostain sielusi sopukoista huomata että jokin suunta on selkeästi tulossa asioille. Jotkut voivat olla todella ärsyyntyneitäkin ja sekin on ihan suotavaa. Katsoa mikä siellä ärsyttää ja tuo sitä levottomuutta. Mikä ei toimi. Miten siitä ottaa itse vastuu ja tehdä niitä muutoksia. Hyväksyä asioita. Lopulta luovuttaa ääni sielullesi, joka kertoo sinulle juuri oikealla hetkellä ne oikeat sanat. Tapahtumat. Anna itsellesi mahdollisuus. Herkkää Uudenkuun päivää ja iltaa sinulle!

Mihin huoneeseen sinun astrologisessa kartassasi Uusikuu Neitsyessä 14°38′ osuu tuomaan lisäteemaa?

 

 

error: Content is protected !!