fbpx

UUSIKUU VAA’ASSA

26.9.22 KLO 0:54

Tänään maanantai-iltana on jälleen aika pysähtyä tämän Uudenkuun energioihin. Uusikuu Vaa’assa haluaa sinun löytävän sen jonkin, joka tuo sinulle hyvää fiilistä. On siis aika istua rauhalliseen omaan paikkaasi. Sytyttää kynttilä tai kaksi. Hiljentyä hetkeksi kuunnellen rauhoittavaa musiikkia tai eteerisen öljyn tuoksuessa. Kenties jokin suitsuke saa sinut rauhoittumaan tähän hetkeen. Miettiä sitä miten olet tähän tullut ja mitä olet valmis jättämään taaksesi. Jotta se, mitä kirjoitat paperille – kaikki ne toiveet tälle kuunkierrolle – voivat toteutua. Lisäten ne pienet askeleet, jotka olet valmis ottamaan asioiden eteen. Fiilistellen kuin tämä olisi jo sinulla. Vai haluatko tehdä kuukauden unelmakartan itsellesi?

Uusikuu Vaa’assa haluaa tuoda myös sinussa olevan luovan puolen esiin. Mutta ennen kaikkea löytämään ratkaisuja ja hiljentymistä itsesi äärelle. Hengittämään tasapainoa ja rakkautta sinuun. Haastaen sinut löytämään itsestäsi sen johtajuuden. Kun olet parhaimmillasi itsesi kanssa, sitä enemmän voit olla läsnä muille. Olisiko vähän sellaisen vaaleanpunaisen höttöpötön aika? Voisitko antaa sen energian vahvistua sinussa? Olematta kuitenkaan ovimatto.

Tämä energia kovasti kyselee sinulta kuka sinä olet. Mistä voisit löytää sen turvan, jotta sinulla olisi hyvä olla. Juurtua siihen, tuntuisiko se hyvälle sinusta siinä missä sinä nyt olet? Mitä muutoksia olisi juuri nyt paikallaan tehdä, jotta voisit tuntea niin? Miten tärkeää on rakastaa ja luottaa. Tuntea vakaa maa jalkojesi alla. Ymmärtää elämän syvempi merkitys.

Mille sinä haluat tässä kuussa ja tulevassa antaa mahdollisuuden? Nyt on aika rakastaa. Arvostaa sitä mitä sinulla jo on ja nähdä mitä sinulla voisi tulevassa olla. Keskustella asioista kuten ne on. Nähdä asioiden taakse, rakkaudella. Satuttamatta. Itseä tai muita. Antaa sen lämpimän ja hellivän energian täyttää koko kehosi. Hengitä sitä oikein syvästi kun olet ulkona kuulaan raittiissa ilmassa. Ja samalla kun hidastat, edes vähän, huomaat miten kaikki on hyvin juuri nyt. Ja voit silti tehdä suunnitelmia omaan intuitioosi, sisäiseen ääneesi luottaen.

Katso mihin huoneeseen tämä Uusikuu Vaa’assa 2º48’ osuu sinun kartallasi ja jos et vielä sitä osaa, käy katsomassa tekemäni tutorial Youtubesta Kuujuttuja ja astrologiaa. Tässä linkki: https://youtu.be/d2P9L53HVuY

Upeaa Uudenkuun aikaa Sinulle!

Huomenna kuukalenteri, mutta täältä voit jo kurkistaa tulevaan viikkoon: https://youtu.be/x8ArHaEMp-E

error: Content is protected !!