fbpx

UUSIKUU VAA’ASSA

6.10.21 KLO 14:05

Tänään Uudenkuun päivänä on taas aika hiljentyä itsesi äärelle. Uusikuu Vaa’assa haluaa luoda harmonian ja tasapainon energiaa ympärillesi. Illalla ota aikaa itsellesi. Kiitä kaikesta mikä sinulle on tärkeää ja tuo rakkauden tunnetta sisimpääsi. Lähettele vaikka vaaleanpunaisia sydämiä, ilmapalloja tai vaikka kuplia mielikuvissasi. Rakkauden tunteminen on niin voimaannuttavaa ja vapauttavaa! Irtipäästämistä varten tarvitset ymmärtää ja hyväksyä ne tosiasiat jotka eivät ole sinun parhaaksesi.

On aika aloittaa jälleen uusi sykli kohti sitä rauhaa sinussa. Kuljemme koko vuoden läpi eri elämän osa-alueita tutkaillen. Kuunkierron valaistessa aina jotakin tiettyä juuri sinun omasta astrologiselta kartaltasi. Ja kun katsot tätä vuotta tai viime vuotta, voit nähdä miten olet edennyt elämässäsi tämän luonnollisen syklin mukana. Tiedostaen, mutta myös tiedostamatta. Sillä Kuu on myös meidän alitajunta. Nostattaen pintaan asioita joita on hyvä katsoa ja tunnistaa itsessä.

Tähän Uuteen kuuhun antavat hyvin vahvan latauksen myös Mars, perääntyvä Merkurius, Uranus ja Chiron. Tähän vielä nousee Pluton liki puolen vuoden perääntymisen loppuvaihe. Ollen hyvin vahvassa pysähtyneessä tilassa. Näiden energioita avaan seuraavassa.

Oletko sinä saanut pysähtyä tähän hetkeen ja tähän omalla tavallaan niin kauniiseen hetkeen? Tunnetko miten oman sisimmän kuunteleminen on tuottamassa jotain tulosta sinussa. Olet varmasti jo pitkän aikaa tehnyt töitä itsesi kanssa. Välillä kokien ettet enää jaksa kun niin monia asioita on tuotu eteesi tutkittavaksi. Mutta aina olet löytänyt sen voiman ja vahvuuden itsestäsi. Olet antautunut sille jollekin suuremmalle uskolle, pyristelemättä vastaan. Tai no, varmasti kapinamieli on noussut ties kuinka monesti, mutta sitäkin tarvitaan aika ajoin. Mutta niin monet on jättänyt paikoilleen. Tutkimaan. Ymmärtämään. Näkemään. Näkemään jotain uutta ja oivaltamaan jotakin itsestä. Se paine on ollut niin raskasta välillä. Silti niin tarpeellista oman kasvun takia.

Oman itsesi arvostaminen. Omien taitojen ja osaamiseen luottaminen on monella ollut vaakalaudalla. Syvät haavat ovat aristelleen jossakin siellä sisimmässä. Oletko uskaltanut sanoittaa niitä omia tunteitasi? Oletko uskaltanut uskoa omiin ideoihisi? Oletko uskaltanut olla haavoittuva? Oletko uskaltanut katsoa muita heidän omasta tilanteesta käsin?

Ihmissuhteiden äärellä, erityisesti niiden kaikkien merkityksellisimpien, Uusikuu Vaa’assa antaa sinulle vahvistavaa energiaa avata näitä hiertäviä asioita. Kenties löydät aivan uudenlaisen tavan toimia tai saat sen superkuuluisan ahaa-elämyksen joka avaa sinulle selkeyden ja vapauden. Joten mistä sinun on hyvä vapautua, jotta voisit saada rauhan niistä menneisyyden asioita jotka painavat sinua vielä tässä hetkessä? Okei. Se voi ärsyttää ja reippaasti. Jopa sairastuttaa. Mieli voi raksuttaa ihan ylikierroksilla. Siksi Uudenkuun hidastamisen ja hiljentymisen taianomainen mahdollisuus kannattaa ottaa nyt erityisesti haltuun.

Ihmissuhteiden lisäksi tähän sosiaaliseen Vaakaan liitetään myös yhteistyökumppanit, läheiset duunikaveritkin. Niin onhan nekin hyvin tunteisiin meneviä asioita. Mitä sinä haluaisit kehittää tulevaisuudessa yhdessä jonkun kanssa? Mistä sinun on nyt luovuttava, jotta se on mahdollista? Mikä sinussa on ollut esteenä sille.

Oikeudenmukaisuuden kanssa moni painii myös tässä kohtaa. Vaakamaisesti miettii eri vaihtoehtoja ja saattaa olla ettei pääse mihinkään lopputulokseen. Tässä kohtaa Merkurius perääntyessään sotkeekin sen verran sopivasti ja haluaa auttaa sinua chironin kanssa myös kääntymään itseesi. Kuuntelemaan intuitiota. Sisintäsi. Se mikä on todellista. Tähän tuodaan sitä myötätuntoa ja merkityksellisyyden energiaa. Kompromissien mahdollisuutta. Muistutan tässä ajassa myös väärinkäsitysten mahdollisuuksista. Ota ne huomioon. Tee siis pohjatyötä nyt. Aseta tavotteita tulevalle kuunkierrolle. Toimi sen mukaisesti. Ota oma vastuu siitä. Anna itsellesi lupa tuntea tunteesi läpi. Myös se kipu. Antaa sen vapautua. Ja antaa elämän virrata.

Tuntuuko sinusta siltä on vihdoin aika tehdä muutos. Itsessä. Miten toimit toisten kanssa. Siirtyä eteenpäin. Miten voisit antaa rakkaudelle tilaa. Omalle luovuudelle. Omille taidoillesi. Arvostaa itseäsi omien elämänkokemuksiesi kautta. Kirjoita kirje itsellesi ja Universumille. Ne askeleet. Ne sinun omat askeleet. Mitä sinä haluat luvata itsellesi ja sitä kautta parantaa elämänlaatua muiden kanssa? Rakkaudellista Uudenkuun aikaa!

Katso myös mihin huoneeseen sinun kartallasi Uusikuu Vaa’assa 13°24’ osuu. Se tuo lisäteemaa sinulle!

ps. Moni teistä varmasti ihmetteli missä postaus viipyy ja kenties ajattelit että Merkurius tekee tepposiaan. Viime aikoina olen kärsinyt päänsäryistä ja eilen laittoi jälleen lepoon. Tähän haen balanssia ja uskon että asiat selviää. Syitä voi olla monia. Pahoittelut myöhäisestä postauksesta, mutta tiedätte nyt sitten jatkossa miksi postaus voi viipyillä.

error: Content is protected !!