fbpx

UUSIKUU VESIMIEHESSÄ 1º32’ KLO 22:53

21.1.2023

Tänä iltana meillä on Uusikuu Vesimiehessä. Tämä on vuoden ensimmäinen Uusikuu ja sillä on oma taikansa. Tämä uusikuu on hyvin vahva, koska kuu on lähellä maata tehden siitä superkuun vaikka se ei näykkään taivaalla. Tähdet sen sijaan suorastaan loistavat jos taivas on pilvetön. Katso vaikka! Mutta sitä ennen kuun kulkiessa vielä Kauriin maaelementissä on hyvä pysähtyä kaiken äärelle ja tehdä tilaa uudelle. Suunnitella tulevaa rohkeus sydämessä.

Tänään on pimeänkuun päivä ja tämä aika on hyvä hidastaa ja puhdistautua. Mikään ei imeydy ja siksi uudenkuun aikana on hyvä paastota tai sitten herkutella jos siltä tuntuu. Mutta ennen kaikkea kehon puhdistamiselle tämä on parasta aikaa, jotta kaikki hyvä ravinto voi imeytyä paremmin kasvavan kuun aikana. Iho voi tuntua hyvin kuivalle kun kuu on vielä Kauriissa, joten tee hellävarainen kuorinta. Kuu kun siirtyy Vesimieheen 20:29 on hyvä vielä leikata kynnet ja sheivata karvat. Tänään on myös hyvä päivä siivota tai pestä pyykkiä kaikista pinttyneimmistä jutuista. Kenties kehosi kaipaa rentouttuvaa hierontaa. Muista myös juoda riittävästi vettä, jotta kehosi oikein buustaa tämän ajan energiaa!

Meditaatiot ja manifestoinnit on uudenkuun täyttymisen jälkeen ajankohtaiset. Jos et tänään jaksa valvoa, niin tee ne huomenna illalla. Tässä ajassa halutaan sinun tutkailevan omia ajatuksiasi. Yhteistyön merkitystä ja oman osaamisen arvostamista. Uskallusta olla oma itsesi. Teitkö sinä töitä itsesi kanssa riittävästi, jotta löysit sitä niin tärkeää rauhaa itsessäsi. Yhteyttä kehoosi ja mieleesi?

Mitä sinä haluat luvata itsellesi ei vain tulevalle kuukaudelle, vaan koko vuodeksi? Nyt siihen on iso mahdollisuus tehdä niitä steppejä. Pieniä ja vähän isompia askelia. Muutama tärkeä ja sitten niitä pienempiä mutta merkityksellisiä asioita. Miten sinä aiot olla itsesi puolella tänä vuonna?

Uusikuu Vesimiehessä tuo ison tuulahduksen mielenmaailmaan. Anna aistiesi avautua! Meillä on niin monta eri ulottuvuutta tässä maailmassa ja kaiken sen avautumiseen tarvitaan vapautta. Mielen vapautta sallia nähdä ja hyväksyä. Niin tärkeää on juuri nyt miettiä niitä omia rajoitteita jotka estävät sinua kasvamasta. Elämä on huikea matka joka mutkittelee omia polkujaan välillä lentää liihotellen pilvissä, välillä maan mudissa tarpoen. Ja lopulta koskaan emme ole yksin. Sen tulet näkemään kun alat puhua, kertoa omaa tarinaasi. Kertoa ideoistasi, tehdä luovasti omaa juttuasi. Samanlailla ajattelevat ja avoimet ihmiset löytävät toisensa. Miten tärkeää on löytää hyväksyntää erilaisuudelle. Se ei ole keneltäkään pois, paremminkin vahvuus ja voimavara. Uutta tarvitaan tähän maailmaan. Tervetuloa! Uskalla sinäkin.

Tämä ja tuleva aika voi olla myös hyvin levotonta energiaa monille ja se voi nostattaa hyvin radikaalejakin asioita pintaan. Hyvin yllättäviä ja muutosta tuovia. Siksi tässä ajassa on hyvä myös muistaa maadoittumisen ja sisäisen viisautesi kuuntelemisen tärkeys.

Ehkäpä olet ollut kiinni jossakin ongelmassa ja olet etsinyt siihen vastausta. Nyt voi olla sen aika selvitä. Mikä pitää jättää taakse jotta toinen voi tulla tähän hetkeen? Miten sinä voisit antaa omaa aikaasi, olla läsnä toisille? Voisitko sinä auttaa jotakin toista, edes jollakin pienellä teolla. Se voi olla jollekin todella iso asia.

Pluto meidän henkisen kasvun planeettana katselee ja tutkailee tätä energiaa, miten tärkeää on antaa tilaa luovalle energialle. Uudistuvalle energialle. Mitä vielä pitää tehdä loppuun jotta kaikelle tälle voisi antaa enemmän tilaa. Transformaation energia on hyvin vahvaa ja se voi ihan säikäyttää monet pitämään kiinni vanhasta.

Venuksen meidän rakkauden, arvojen ja luovuuden planeetta ollen Saturnuksen karmallisen perustan tekijän syleilyssä tuomaan hyvin kahden erilaisen energian yhdistymistä. Kenties haluat aloittaa jonkun luovan kurssin tai vaikka liikuntaharrastuksen ja sitä kautta luot sitä yhteyttä itseesi enemmän kun voit ilmentää itseäsi.

Joten hiljenny illalla meditoimaan. Kirjoita kirje askelistasi. Isoista unelmistasi. Siitä miten ja mihin olet valmis sitoutumaan juuri nyt. Kiitä kaikesta joka on hyvin, kiitä kaikesta jonka voit jättää taaksesi. Nyt on uuden oppimisen aika. Mille sinä haluat sanoa kyllä? Säilytä kirjeesi tulevaa vuotta varten jotta voit siihen palata vaikka joka kuukausi.

Katso myös mihin huoneeseen omalla kartallasi Uusikuu Vesimiehessä 1º32’osuu, niin saat lisäteemaa mitä työstää juuri nyt. Jos et vielä sitä osaa tehdä, niin käy katsomassa mun tutorial, joka on YouTubessa ihan ensimmäinen postaus huhtikuulta 2022. https://youtu.be/d2P9L53HVuY

Miten sinä voisit olla vieläkin enemmän itsesi puolella, jotta voisit jakaa sinussa olevaa potentiaalia kaikille muille?

Upeaa Uudenkuun aikaa!

 

 

error: Content is protected !!