fbpx

KUU SIIRTYY JOUSIMIEHEEN 2.-4.9.22

Vielä tänään kuu kulkee Skorpionin vesimerkissä tuomaan meille hyvin syvällisiäkin mietteitä ja puheita. Mikä on merkityksellistä ja tärkeää. Mistä sinä voisit olla onnellinen ja varma. Turvan ja turvallisuuden tunteminen on niin perustavanlaatuista. Mikä tuo sinulle turvaa?

Nyt juuri nousee hiukan suuntaan jos toiseen meneviä tunteita ja asioita. Toisaalta eteenpäin vieviä ja samalla voi nousta jotakin sieltä syvältä tutkailtavaksi. Jotenkin nyt vain olisi hyvä aika uskaltaa luoda sitä omaa nahkaa. Uskallatko sinä?

Merkurius on varjoalueella Vaa’an harmonisessa elementissä tuomassa niitä oikeita sanoja, mutta uskaltaako niitä sanoa? Venus Leijonassa haluaa sitä tunnetta ja kepeyttä. Auringon Neitsyessä tehden monet hyvin pikkutarkoiksikin, joka ei aina ole hyvä asia. Marsin toimiessa tuulen lailla Kaksosen menevässä energiassa. Siinäpä sitä sitten kun Kuu on vielä Skorpionin syvyyksissä ja siirtyy ensi yönä Jousimiehen tulienergiaan puhaltamaan tuulta purjeisiin!

Joten viikonlopulle on tarjolla hyvin optimistista ja mahdollisuuksille avointa fiilistä. Mistä sinä voisit löytää sen seikkailijan sinussa? Miten sinä voisit nähdä ja puhua sitä omaa totuuttasi. Rakkaudella? Herkästi nyt sillä sammakot lähtevät suusta, joten mieti mitä todella tarkoitat. Toki hassut jutut voikin olla juuri se jäänmurtaja jota siihen hetkeen tarvittiinkin!

Kehossa edelleen perjantain ollaan alavatsan alueella ja kylmällä istuminen tai liian vähällä vaatteella oleminen voi tuoda tulehduksia. Kuu Jousimiehessä herkistää kehossa lantion, ristiluunalueen, lonkat ja reidet. Joten hierontakaan ei olisi ollenkaan pahitteeksi! Nyt kun alamme taas mennä kohti jalkateriä. Joten kaikenlainen jalkojen hieronta, lymfa ja vyöhyketerapia on hyväksi!

Kasvava puolikuu voi haastaa sinua ottamaan sitä vastuuta. Tehdä uskaliaan loikkauksen koska sinä todellakin uskot siihen että jokin on mahdollista. No jos ei sitten muuta, niin mielikuva matka jonnekin kaukaisiin maihin tai varata sen pitkään miettimäsi reissun! Ehkäpä jokin kiva retki tulee kuin tilauksesta ja saat päästeltyä suurimpia höyryjä pois. Hah, meillä on muuten tivoli täällä ja maailman pyörä. Pitäisköhän sinne uskaltautua?!?

Sen verran mukavaa energiaa tämä tuo kyllä, että muistathan antaa itsellesi luvan tehdä kaikkea kivaa tänä viikonloppuna?! Rakastaa isolla sydämellä elämääsi juuri sinun näköisellä tavalla!

Ihanaa viikonloppua Sinulle!

error: Content is protected !!