fbpx

VIIKONLOPUN KUUPOSTIA

SYYSPÄIVÄNTASAUS 23.9.22

Merkityksellinen viikonloppu on alkamassa. Tästä jo hiukan availin maanantaina julkaistussa YouTube-kanavallani @kuujuttuja ja astrologiaa. Mutta tähän aamuun moni saattoi herätä erikoisissa fiiliksissä. Jotakin muuttuu tunteeseen. Halu hidastaa ja nähdä miten luonnossakin on rauha. Harmonia.

Syyspäiväntasaus tarkoittaa sitä että aurinko siirtyy päiväntasaajan alapuolelle, tuoden meille pimeän kauden. Luonto siirtyy lepoon pikku hiljaa. Länsimaisessa astrologiassa silloin myös aurinko siirtyy Vaa’an ilmaelementtiin vahvistamaan tätä niin tärkeän balanssin löytämisen teemaa. Rakkautta. Niin itseä kuin muita kohtaan. On aika riisua kaikki turha pois. Varsinkin kun olemme astumassa viimeisiin päiviin ennen Uuttakuuta. Hyvin symbolista aikaa. Oletko sinä huomannut sen omassa elämässäsi?

Tänään kuu siirtyy viikonlopuksi Neitsyen maamerkkiin, kuten myös Merkuriuskin on perääntynyt samaiseen energiaan. On todella isosti aika järjestellä sitä omaa mielenmaailmaa ja ymmärtää asioita. Höllätä. Tuntea ympärillä oleva energia. Pysähtyä tähän hetkeen.

Kuu Neitsyessä haluaa järjestellä ja organisoida. Miten olla hyödyksi. Lemmikitkin voivat tuntua nyt erityisen läheisiltä. Vaihtoehtoisten asioiden äärellä voi jokin asia klikata kohdilleen. Mutta vain jos pysähdyt sitä kuuntelemaan. Miten selkeästi keho ja mieli voivatkaan puhua tässä ajassa sinulle. Stressaamalla saat vain ärsytystä ja hampaiden kiristystä aikaiseksi. Keho alkaa kiukuta vatsakipuina. Mikä on siis riittävää? Mitä sinun halutaan oppivan juuri nyt?

Tarviiko kotisi järjestystä? Kalenterisi siivousta? Kenties happihyppely upeassa luonnossa tuo sinulle sitä mielenrauhaa ja voimaantumista. Ystävät ja rakkaat. Mitä sinä haluat juhlia juuri nyt? Uskallatko hassutella ja ihastua elämään uudelleen?

Monille tämä on myös hiljentymisen aikaa ja sille on jokaisen hyvä antaa oma tila. Katsoa mistä olet tähän hetkeen tullut ja mitä tulevalla uudella kuunsyklillä olet valmis tekemään asioista toisin. Jotta sinä voisit saavuttaa jotakin hyvin tärkeää. Tuleva Uusikuu Vaa’assa haluaa herätellä sitä rakkautta ja sosiaalisen energian voimaa meissä kaikissa.

Hemmottelevan hellivää viikonloppua sinulle! Voisitko sallia sen tapahtuvan?

error: Content is protected !!