fbpx

VIIKONLOPUN KUUPOSTIA 24.-26.9.21

Tähän viikonloppuun lähdemme Kuun kulkiessa Härän maamerkissä aina sunnuntai aamuyöhön asti, jolloin kuu siirtyy Kaksosen ilmamerkkiin. Se tietää monille hyvin nautinnollista viikonloppua ja sunnuntaista levottoman pirskahtelevia pulinapäiviä!

Onkin nyt hyvä ottaa hiukan rennommin ja löytää sitä vaakamaista tasapainoa. Balanssia, rauhoittumista nauttimaan elämän virrasta. Miten olisi hyvä seura ja hyvä ruoka? Entäs hieronta tai itsetuntoasi buustavien asioiden tekeminen tai opiskelu? Kenties löydät itsesi pohtimasta rakkauksia ja niiden tuomia kokemuksia. Ja lopulta mihinkään ei ole kiire, huomaat miten asiat vain etenevät juuri sillä nopeudella kuin on nyt tarpeellista. Tosin monille se voi nostattaa pientä ärsytystä kun asiat menevätkin liian hitaasti eteenpäin. Tai tuntuu ettei mitään tapahdu! Ai että! Mitä sinä voisit tehdä silloin asioiden eteen? Millaisia ideoita ja tunteita sinussa oikein sinkoileekaan? Jotain uutta kenties?

Mikä sinua motivoi tekemään asioita? Miten voisit alkaa vielä paremmin toteuttamaan omanlaisia asioita, niin että voisit tuntea sitä hyvää fiilistä. Ei niin että suoritat asioita vaan todellakin nauttien tekemisestäsi. Kasvaa omaa kasvua. Sykleissä. Olla armollinen itsellesi ja ymmärtää jokaisen oma kehitysvaihe ja kapasiteetti toimia. Vapauttaa itsesi oman elämäsi luonnolliseen rytmiin. Hyväksyä itsesi ottamalla vastuun tapahtuneista. Sillä monesti olemme itse estänet sen oman etenemisen syystä tai toisesta. Koska sallimme sen. Osaisitko sinä antaa itsellesi anteeksi. Luottaa tähän laskevan kuun tuomiin energioihin?

 

 

Sunnuntaista sitten voivat olla puhelinlangat kuumina, levoton kepeä fiilis. Hiukan rauhaton joka etsii jotakin. Kenties tiedon jyvää tai tekemistä käsillä. Kenties löydät itsesi tekemästä monia asioita, kiirehtien paikasta toiseen. Kun nyt tuli luvattua… vai löydätkö itsesi jonkun mielenkiintoisen kirjan tai leffan ääreltä? Muista pitää hyvää huolta käsistäsi, ne voi herkästi kolotella. Muista myös hanskat!  Niin ja Merkurius pysähtyy sunnuntaina, joten jos tuntuu hiukan asiat tökkivän oudolla tavalla niin ihmekkös tuo. Muista liikenteessä maltti on valttia ja ne väärinkäsitykset taas alkavat herkästi nostaa päätään! Tästä lisää maanantain kuupostissa! Mukavaa viikonloppua! 

 

 

 

 

error: Content is protected !!