fbpx

ARVONTA!

Laitetaan tällainen leikkimielinen arvonta nyt käyntiin!

Mä en tiedä mitä rotua mun karvaturri oikein on ja olen tilannut tytölle DNA-testin. Nyt odottelen tuloksia parisen viikkoa.

Ja mitähän nyt arvaillaan? No tytön rotua. Vai onko hän omaa rotua?!

Palkintona voittajalle:
Vettä hylkivä softshelltakki koirasi mittojen mukaan, jonka tilaan Autetaan Eläimiä ry:stä. Väritoiveellasi. Tämän tuotto menee ry:n toimintaan rescue-koirien hyväksi.

Jos voittajalla ei ole koiraa tai tarvetta koiran softshelltakille, niin hän voittaa Jos voittajalla ei ole koiraa tai tarvetta koiran softshelltakille, niin hän saa mun tekemän minitulkinnan puhelimitse syntymäkartastaan tämän hetken energioihin, kesto n.30min. (ikäraja 18v.)

Pikku vinkkejä tytöstä:

Säkäkorkeus 37 cm.
Turkki kasvaa aika nopeasti. En tiedä kuinka pitkäksi vielä kasvaakaan. Alkanut muuttua cremestä oranssiksi.
Kiltti ja oppivainen, mutta osaa myös komentaa jos haluaa jo kotiin lenkiltä.
Tykkää paljon rapsutuksista ja ihmisistä, myös lapsista.
Linnut kiinnostaa.
Rakastaa harjausta ja antaa pestä sekä leikata kynnet.
Herkkupeppu.
Tykkää olla sylissä ja mukana kaikessa.
Nukkuu todella sikeästi.
Espanjan neitokainen.

Laita kommentteihin arvauksesi siitä, mitä rotua karvaturrissa on! Lähimmäksi oikein vastanneiden kesken (fb/ig/nettisivut) arvotaan palkinto heti kun vain tulokset ovat tulleet. Jos haluat arvata useamman kerran, niin mene mun ig/fb @kuujuttuja sivuilleni ja osallistu siellä myös. Lisäät mahdollisuuttasi voittaa jos osallistut myös ig/fb @hypnoterapeutti sivuillani! (Toinen palkintovaihtoehto siellä on eri)

Voit myös osallistua Autetaan Eläimet ry:n toimintaan lahjoittamalla rahaa. Kaikenlaiset summat ovat tervetulleita. He tuovat rescue-koiria Espanjasta, Unkarista ja Ukrainasta sekä auttavat myös Suomessa olevia hädänalaisia eläimiä. Voit lukea heidän toiminnasta lisää www.autetaanelaimia.fi tai fb sivuilta @autetaanelaimia.
Käy katsomassa sivut!

Jos sinua kiinnostaa adoptio, niin heillä on monen ikäisiä koiria etsimässä loppuelämän kotia. Jos joku koira sinua kiinnostaa, kannattaa lukea hyvin ohjeet. Se nopeuttaa adoptiota. Näin minäkin sain oman rakkaan karvaturrini!

MIKÄ ON SUN VEIKKAUS? 💖Annemari

error: Content is protected !!