fbpx

ASTROLOGINEN KATSAUS JOULUKUUN 2022 ENERGIOIHIN

Joulukuu on monille odotusten aikaa. Kuka odottaa mitäkin ja minkä takia. Toisille se tuo iloista ja innostavaa energiaa, toisten ahdistuessa kaikesta täytymisestä. Miten siis tänä vuonna sinä voisit löytää sen balanssin näiden asioiden kanssa? Miten sinä voisit nähdä ja hyväksyä erilaisuuden itsessä ja muissa? Miten tärkeää on tulla nähdyksi ja kuulluksi juuri sellaisena kuin on. Sydän avoinna.

Tässäkin kuussa henkilökohtaiset planeetat siirtyvät auringon mukana seuraavan merkkiin. Viimeistelemme omia uskomusjärjestelmiä ja sitä mitä olet oppinut tänä vuonna. Vai ajatteletko enemmin niin, että sitten kun….

Ihan alkuun Neptunus päättää kuukausien perääntymisvaiheensa ensin pysähtyen 3.12 jatkaen sitten 5.12. täydellä vauhdilla eteenpäin. Se voi tuoda monille selkeyttä ja jotenkin sellaista henkistä heräämistä. Toiset ovat kokeneet olleensa kuin unessa ja mitä ihmeellisimpiä asioita on täytynyt kohdata. Merkurius siirtyy 7.12 Kauriin maamerkkiin tuomaan järkevyyttä ajatuksiin ja sanoihin. Ehkäpä myös uskallusta olla jotakin mieltä. Kuten muistat Mars perääntyy Kaksosen ilmamerkissä haluten sinun tutkailevan omia rajojasi ja toimintatapojasi. Miten sinä voisit saada tekemiselle ja tekemättömyydelle tasapainon, niin tämä energia voi tuoda sitä tarvitsemaasi potkua. Mutta on myös hyvä muistaa ettei liiallinen viileys ole aina hyväksi. Mutta joskus hyvin tarpeellista.

Kasvavakuu kulminoituu täydenkuun energioihin Kaksosissa 16º01’ 8.12. klo 6:08. Mutta kaikki manifestointi ja hiljentyminen itsesi äärelle on voimakkainta edellisenä iltana eli maanantaina 7.12. joten muista jättää itsellesi aikaa tehdä tätä prosessia itsesi kanssa. Kaksosen hallitsijan Merkuriuksen siirtyminen Kauriiseen tuntuu alleviivaavan tätä kulminoitumisen aikaa. Pimennykset vielä tuntuvat monilla kehossa ja mielessä. Haahuileminen suuntaan ja toiseen vain jatkuu. Unet ja alitajunnasta nousevat asiat vain vaativat sinun huomiotasi. Miten löytää se rauha itsesi kanssa. Miten toimia hyödyllisemmin ja miten ottaa ne omat voimavarat käyttöön. Ehkä ensimmäisenä sinun tarvitsee tunnistaa ne itsessäsi!

10.12. on Venuksen vuoro siirtyä Kauriin maaelementtiin. Siinä tämä herkkä rakkauden planeetta hiukan viilenee ja tulee sekin järkevämmäksi. Punniten asioita. Mutta ehkä toisaalta ymmärtäen asioita ja miettien mihin haluaa sitoutua. Se voi tuoda käytännöllisyyttä luoville ihmisille koska Neppari etenee niin intuition lähde on kuitenkin avoinna.

Maanantaina 12.12. Merkurius siirtyy varjoalueelle. Kyllä, luit oikein! Neljäs kerta tälle vuodelle. Joten älä ihmettele jos jotain outouksia alkaa taas tapahtua jo viikonlopun aikana. Tästä on hyvä olla tietoinen. Merkuriuksen hidastaessa ja pysähtyessä ennen kuin aloittaa perääntymisen tuossa vuoden lopussa on myös hyvä olla tarkkana. Varsinkin liikenteessä, varata riittävästi aikaa. Mutta aivan parasta aikaahan se on kaikkien rästihommien tekoon ja hyvin voisi Merkurius Kauriissa laittaa asioita järjestykseen.

Jupiter siirtyy Oinaaseen nyt jäädäkseen 20.12, Kala-kausi on nyt ohi. Seuraavan kerran vasta 11 vuoden kuluttua. Jupiter Oinaassa oli jo toukokuusta lokakuulle ja nyt on toiminnan aika. Ja tähän on hyvä muistuttaa niistä övereiden vaarasta. Miten sinä haluat tämän huisin energian käyttää?

Aurinko siirtyy seuraavana sitten Kauriin maamerkkiin 21.12. On talvipäivänseisaus ja vuoden lyhin päivä. Etelä-Suomessa valoista aikaa on 5h 48 min. Mutta se mikä tässä on parasta alkavat päivät pidentyä jälleen! Aurinko Kauriissa tuo lisää järkevyyttä, ehkä jopa järkähtämättömyyttä ja on todella tärkeää muistaa antaa tilaa ilolle ja naurullekin. Kaikenlainen puurtaminen ja asioiden pohtiminen on pinnassa. Mihin sinä haluat sitoutua?

Uusikuu 23.12. Kauriissa 1º32’ klo 12:17 juuri ennen jouluaattoa saa kyllä monet muistelemaan joulun perinteitä ja kenties ottamaan joitakin vanhoja juttuja takaisin. Tai Uusikuu voi myös tuoda uusia perinteitä. Tämä uusikuu on jo uusien suunnitelmien tekemisen ja aloitusten aikaa.

Ja tosiaan sitten aivan vuoden lopussa Merkurius heittää häränpyllyt joten olehan kuulolla mitä kaikkea tarkemmissa postauksissa kirjoittelenkaan näistä asioista!

Ihanaa Joulukuuta!

PS. Käy myös kuuntelemassa YouTubessa Kuujuttuja ja astrologiaa myös mietteistäni joulukuun energioista!  https://youtu.be/MO5OFnEyG5k

error: Content is protected !!