fbpx

MAALISKUUN 2023 ASTROLOGINEN KATSAUS

Tämä kuukausi on kyllä hyvin merkityksellinen kuukausi kaikin puolin. Meillä on monta planeetta siirtymää merkistä toiseen ja erityisesti Saturnus sekä Pluto vaihtavat energioita toimia. Isoja muutoksia myös kollektiivisesti ilmassa!

Tein myös YouTuben Kuujuttuja kanavalle hiukan laajemman version ajankuvasta. Käyn ihmeessä kuuntelemassa sekin! Tästä : https://youtu.be/HAyccvHTnu0

Aurinko Kaloissa haluaa meidän löytävän sitä sisäistä herkkyyttämme ja ymmärtämään omia tunteitamme. Kuuntelemaan intuition ääntä ja uskaltaa katsoa pelkoja kohti. On vuoden mittaisen inventaarion aika. Mitä sinä olet oppinut itsestäsi?

Merkurius siirtyy 3.3. Kalojen vesielementtiin ja se tuo hattaramaista ajattelua. Ihan ei Merkurius meidän kommunikoinnin ja älyn planeetta toimi yhtä selkeästi. Siksi onkin hyvä kuunnella sisäistä ääntä ja uskaltaa toimia sen mukaisesti. Löytää niitä pehmeämpiä toimintamalleja. Hidastaa ja pysähtyä asioiden äärelle.

Neitsyessä olevaa täydenkuun iltaa vietetään jo 6.3. maanantaina. Siinä halutaan sinulta kysyä mikä on riittävää. Muista pysähtyä illalla näiden energioiden äärelle, jotta sinä voisit tehdä rauhan itsesi kanssa seuraavien viikkojen aikana.

7.3. Saturnus, meidän karman herra, planeetta joka tuo rakenteita ja järjestystä siirtyy Kalojen herkkään vesienergiaan reiluksi pariksi vuodeksi. Ehkäpä nyt on aika nähdä sitä pehmeämpää puolta ja löytää niitä erilaisia ratkaisuja toimia.

12.3. Jupiter kohtaa Cheironin, joka edellisen kerran on tapahtunut reilu 13 vuotta sitten. Oinaassa v. 1976 maaliskuussa. On haavojen parantamisen aika.

17.3. Venus siirtyy Härän nautinnolliseen maamerkkiin. Omaan merkkiinsä tuomaan meille hiukan hitautta nauttia asioista. Luovuutta rakentaa jotakin kaunista. Oman arvon tunnetta uskaltaa nähdä itsemme.

19.3. Merkurius siirtyy Oinaaseen ja se tuo aivan toisenlaista energiaa. Innostusta, tekemistä, impulsiivisuutta ja ideointia. Ärsyyntymistäkin jos asiat ei etene. Otetaan tästä se hauskapuoli käyttöön ja nautitaan menosta!

20.3. Aurinko siirtyy Oinaaseen ja meillä on Astrologinen Uusi Vuosi sekä kevätpäiväntasaus! Tee työsi loppuun ennen tätä, niin voit aloittaa uuden syklin uudella tavalla. Mitä sinä haluat luvata itsellesi? Tämä tuo paljon energiaa ja innostusta toimia omalla tavalla. Päivät alkavat valostua hurjaa vauhtia!

21.3. Uusikuu Oinaassa räjäyttää sitten heti perään potin. Kuka sinä olet? Mitä sinä haluatkaan elämältä? Mitä tavotteita sinä teet tulevaan. On aika laittaa asioita kohdilleen.

23.3. Pluto siirtyy Vesimieheen nyt aluksi vain vajaaksi 3 kuukaudeksi. Saamme maistia uudenlaisesta muutoksen energiasta toimia. Miten käyttää omaa voimaa. Myös kollektiivisesti löytää niitä oikeanlaisia humanitäärisiäkin ratkaisuja.

25.3. Mars siirtyy oltuaan 7 kk Kaksosissa Ravun vesielementtiin seuraavaksi 2 kuukaudeksi tuomaan aivan erilaista energiaa. Se vie Marsin toiminnasta terävimmän kärjen ja tuo esiin herkempää jopa passiivista energiaa toimia. Tämä on syytä tiedostaa jotta turhia räjähtelyjä ei nousisi.

PALJON ONNEA KAIKILLE MAALISKUUN KALOILLE JA OINAILLE!

HUISIA MAALISKUUTA! 
error: Content is protected !!