fbpx

AURINKO LEIJONA

22.7-23.8.22

Aurinko siirtyy tänään perjantaina 22.7.22 klo 23:07 Leijonan kiinteään tulielementtiin. Viihtyen siellä tänä vuonna aina 23.8.22 klo 6:16 asti. Leijonan on hallitsija on Aurinko ja se tuo Leijonille paljon valovoimaisuutta ja luovuutta.

Leijona rakastaa isolla sydämellä. Välillä hyvin dramaattisestikin, mutta silti haluten kaikkea hyvää. Leijona suojelee omiaan ja haluaa nauttia asioista yhdessä toisten kanssa. Ilon ja itseilmaisun löytäminen elämästä on hyvin tärkeää. Leijonilla on myös pilke silmäkulmassa ja joskus jopa Leijona itse ei sitä huomaa miten hurmaa olemuksellaan. Toisaalta välillä liiankin itsetietoisena asioista.

Monet Leijonat ovat todella luovia ja lahjakkaita. Rakastavat kokea asioita ja osaavat nauttia kaikesta näkemästään ja kokemastaan. Se on elämän suola. Onko se sitten tanssi vai taiteet vai halu näytellä tai esiintyä muulla tavalla muille? Siitä Leijona nauttii! Iloinen ja antelias Leijona osaa myös olla tarmokas. Itsensä kanssa sinut oleva Leijona on lämmin ja hyvä johtaja. Avosydäminen ja suvaitsevainen.

Selkeä suorana ja ylpeänä eteenpäin menijänä voit saavuttaa isojakin juttuja kun vain rohkaistut uskomaan omaan itseesi. Oman sydämesi ääneen. Sen herkkyyteen ja rakkauteen. Antaa leikkimielisyyden kautta oman luovuuden näkyä ja kuulua.

Leijonan oma huone on 5.huone, joka liittyy luovuuteen ja itseilmaisuun, romantiikkaan ja lapsiin. Tähän liitetään myös hauskanpito sekä raskaudetkin, flirttiä tai riskinottoa unohtamatta. Siihen miten näytät ilon ja miten sinussa näkyy leikkimielisyys. Hyvin kuvaten juurikin Leijonaa.

Leijonaan liitetään kullan elementti ja väri. Kuin auringon kultaama kullankeltainen tai kuin leijona yleensäkin. On tämän ajan syklin keskivaihe ja luonnossa kaikki on runsaimmillaan. Samalla nautitaan lomasta ja innostutaan kokemaan monenlaisia asioita. Ollaan yhdessä. Iloitaan asioista ollen myös luovia ja välillä mennään juuri sinne mikä fiilis on siinä hetkessä. Auringon paistaessa korkealla taivaalla antaen oman mieltä ja kehoa hellivän energian syleillä ja vahvistaa sinua. Koska Leijona on tulen elementtiä, niin myös ukkosia nousee herkästi.

Leijonan kivi on upean ylvään kaunis punainen rubiini, mutta myös voisi olla timantti oman hallitsijansa Auringon kautta. Rubiini tuo kantajalleen lisää vahvuutta ja rohkeutta innostua. Luoda jotakin uutta. Timantin tuodessa valovoimaisuutta, sydämeen puhdasta rakkautta ja sydämen paloa.

Leijonan herkin kohta kehossa on sydän ja rintarangan alue. Siksi on todella tärkeää pitää itsestä hyvää huolta, omasta ryhdistä. Avautua rakkaudelle.

Pelkästään aurinkomerkki ei kerro kaikkea. Siksi on tärkeää katsoa karttasi kokonaisuutta. Nousumerkki, kuu ja keskitaivas lisättynä aurinkomerkkiin tuo jo paljon lisätietoa siitä millainen sinä olet.

PALJON ONNEA KAIKILLE LEIJONILLE!

Synttärisankarille mitä mainioin lahja on Auringonpaluu-tulkinta kertomaan tulevan vuoden energioista. Sellaisen voit tilata minulta laittamalla sähköpostia . Tästä ja muista tekemistä tulkinnoistani löydät lisätietoja www.kuujuttuja.fi/astrologinen-tulkinta/

error: Content is protected !!