fbpx

AURINKO VESIMIES

20.1. – 19.2.2023

Auriko siirtyy tänään perjantaina klo 10:30 Vesimiehen innovatiiviseen, mutta levottomaan energiaan aina tuonne 19.2.23 klo 00:35 asti.

Vesimiehen hallitsija on Uranus – tuo muutoksen ja yllätysten hidas planeetta. Myös Saturnus on Vesimiehen perinteisen astrologian myötä toinen hallitsija. Uranus kuvastaa hyvin Vesimiehiä. Idearikas, humaani, kiinnostunut erilaisista asioista. Sosiaalinen, puhelias ja menevä energia on hyvin tyypillistä.

Aurinko Vesimies voi monesti miettiä onko hän sittenkin liiankin erilainen. Miten tuoda itseään esille ja niitä omia omalaatuisia ideoita. Olla luova. Tämä voi tehdä myös Vesimiehestä aika kepeän ja moni voi tuntea hänen tulevan ja menevän. Ollen todella hyvä ystävä, mutta kun hän kokee turvalliseksi olla oma itsensä hän rakastaa isolla sydämellä. Omalla tavallaan.

Vesimiestä kiinnostaa tietää asioista. Innostuu uusista tuulista ja haluaa kokea asioita. Vapauden kaipuaa voi olla vahvavaa, kuten myös halu tehdä asioita toisin. Humanitäärinen asenne ja halu tietää asioista on suurta. Ystävänä suorasukainen, mutta innostava. Omalla tavallaan. Kekseliäänä ihmisenä voi löytää uudenlaisia ratkaisuja asioihin ja se saa Vesimiehen sydämen palamaan universaalia rakkautta!

Vesimiehen kehoa herkistävät pohkeet ja sääret sekä nilkat. Samoin hermostossa voi olla jotain sanomista. Siksi oikeanlainen liikunta ja energian purkaminen on tärkeää Vesimiehen keholla kuin myös sielulle. Ne luovat jutut!

Vesimiehen oma huone on 11.huone, joka kuvastaa harrastuksia, ystäviä ja toiveiden täyttymistä. Samoin humanitäärinen tekemin kuin myös menneet viholliset voivat tulla tässä elämässä uudelleen kohdattavaksi. Tähän liitetään myös tiede, innostuminen sekä verkostot. Miten tärkeää onkaan Vesimiesten löytää se oma juttu ja antaa kaiken sen piilossa olevan potentiaalin kukoistaa. Tiesitkö, että Liisa Ihmemaassa on kirjoittanut juurikin vesimies?

Vesimiehen kristalli on mm. ametisti, joka avaa universumiin kanavaa. Ja samalla avaten sinussa olevia vastauksia sekä luovaa ajattelua. Toinen voisi olla haukansilmä, joka maadottaa ja tuoden tervettä harkintakykyä.

Tämä Vesimiehen aika haluaa tuoda meille kaikille rohkeutta olla omanlaisia. Innostua ja innovoida asioita. Avata kanavaa kohti universaalia rakkautta. Ymmärtää ihmisyyden ja yhteistyön merkitystä sekä hyväksymään erilaisuutta. Löytää sitä vapautta olla ja tehdä muutoksia. Mutta myös sitä levotonta äkkinäistäkin energiaa, joka voi saada tekemään päämäärättömiä juttuja. Mutta myös keskittymään johonkin yhteen hyvin tärkeään tekemiseen ja toisella lailla toimimiseen. Mikä timantti sieltä hioutuukaan!

Pelkästään aurinkomerkki ei kerro kaikkea. Siksi on tärkeää katsoa karttasi kokonaisuutta. Nousumerkki, kuu ja keskitaivas lisättynä aurinkomerkkiin tuo jo paljon lisätietoa siitä millainen sinä olet.

PALJON ONNEA KAIKILLE VESIMIEHILLE!

Synttärisankarille mitä mainioin lahja on Auringonpaluu-tulkinta kertomaan tulevan vuoden energioista. Sellaisen voit tilata minulta laittamalla sähköpostia . Tästä ja muista tekemistä tulkinnoistani löydät lisätietoja www.kuujuttuja.fi/astrologinen-tulkinta/

error: Content is protected !!