fbpx

ÄITIENPÄIVÄ VIIKONLOPPU

LA-SU 7.-8.5.22

Tänään lauantaina Kuu siirtyy Leijonan tulimerkkiin. Jos sydämesi on ollut hiukan karrella, niin nyt on hyvä aika antaa balsamia haavoille. Tämä tuo monille sillä aikamoisesti lisää energiaa. Kasvavan kuun aika vielä, niin pitelehän hatusta kiinni! Nyt halutaan isosti tuoda iloa ja rakkautta. Elämän näkemistä isona leikkikenttänä. Miten sinä voisit antaa lisää tilaa leikkimielisyydelle?

Sydämen asioiden äärellä olemme edelleen. Viime päivät hiukan syvemmissä vesissä, nyt sitten avautumassa kaikelle sille mahdollisuudelle. Löytää sitä iloa ja rakkautta. Luovaa puolta sinusta. Kuu Leijonapäivät haluavat tuoda hymyn huulillesi. Korkkarit kattoon mieleesi. Joten mitä ihanaa sinä haluat pukea juuri nyt päällesi, jotta sinulle tulisi tosi hyvä fiilis? Mistä sinä ammennat sitä itseesi? Mitä sinä haluat manifestoida elämääsi?

Mille sinä haluat sanoa tänä viikonloppuna kyllä? Nautitaan viikonlopusta ja tehdään kaikkea sellaista mikä saa sinun sydämesi laulamaan!

Kuu Leijonassa herkistää sydämen seudun, samoin kuin rintarangassa voi tuntua. Miten olisi ihana hemmotteleva hieronta? Vai haluaisitko antaa sellaisen jollekin sinulle tärkeälle ihmiselle lahjaksi? Vai kenties itse yllättää toisen hieromalla ja hellimällä toista. Anna itsellesi lupa säteillä auringon kanssa kilpaa! Rohkeasti arvostaa myös itseäsi ja osaamistasi. Anna asioiden vain virrata, unohda pakottaminen ja nauti! Upeaa Äitienpäivä viikonloppua sinulle!

error: Content is protected !!