fbpx
MUKAVAA VIIKONLOPPUA!
KUU KAKSOSISSA
 
Myöhään eilen illasta kuu siirtyi Kaksosen ilmamerkkiin. Meillä on pulinapäivät jälleen! Niin paljon monilla on mielessä juttuja ja tekemistä ja ja … Toiset kutoo, toiset kirjoittaa, toiset opiskelee, toiset innostuvat vain vähän joka asiasta. Kenties lähdet reissuun tai treffaat ystäviäsi. Vai meinasitko soittaa ystävällesi? Ihan voi hengästyttää! Mikä se sinun kohdallasi on? Miten sinä olet suunnitellut viettäväsi tämän viikonlopun?
 
Kuu Kaksosissa haluaa tuoda kepeyttä ajatuksiin, joten jos olet ollut todella syvissä vesissä, niin nyt on hyvä hiukan tuulettaa. Se voi tuoda myös levotonta fiilistä ja sitä kautta mistään ei meinaa tulla mitään. Toisaalta, välillä sekin on hyväksi. Ehkäpä parhaimmin tämä energia avautuu toisten ihmisten parissa vaihdellen ajatuksia. Mutta myös kotisohvalla lukien jotakin todella mielenkiintoista kirjaa.
 
Tähän viikonloppuun ei kuitenkaan anneta ihan kaikkea helpolla. Kaksosten hallitsija on Merkurius ja sehän perääntyy. Se voi tuoda lisää häsäämistä, lisää väärinkäsityksiä, lisää outoja tapahtumia. Sovellukset ei toimi, sähköpostit ei mene perille, aikataulut pettää jne. mutta toisaalta kun sen energian ymmärtää ja sitä enemmän yrittää kääntyä itseen voit saada sitä rauhaa sisälle. Sitä paremmin voit ottaa kaiken hyödyn tästäkin ajasta. Joten tiedosta omat energiasi ja fokusoi ne oikeaan suuntaan. Toki hulluttelu ei ole koskaan pahitteeksi. Se pikku pirpana sinussa haluaa myös välillä tulla nähdyksi, joten nauti!
 
Venus ja Mars ovat haastavassa kulmassa ja herkästi nyt tarkkasilmäinen rakkauden lähettiläs Neitsyen maamerkissä janoaa käytännöllisiä ratkaisuja Marsin viipottaessa Kaksosen ilmamerkissä haluten toimia vapaammin. Kuu vielä samaan pataan laitettuna voi herkästi tuoda tunteiden tulitusta ja äkkinäisiäkin tekoja. Levottoman energian viedessä järjen häivän mennessään. No tämä on skenaario, mutta ihmissuhteissa hyvä nyt tiedostaa. Vapaus ja oma perusta, omat arvot huudellen sieltä taustalta. Miten siis voisit kaiken tämän energian ottaa hyödyksesi? Hidasta hetki ja kuuntele mitä sisimpäsi sanoo. Pura energiaasi vaikka lenkillä ja anna tuulen tuivertaa hiuksissasi. Sateesta huolimatta. Tärkeää kuunnella sydäntä ja mitä kehosi sinulle kertoo myös. Antaa hymyn nousta huulillesi. Luottaa Universumiin.
 
Laskeva puolikuu Kaksosten ilmaelementissä la-su välisenä yönä haluaa sinun selvittävän omia ajatuksiasi ja uskomuksiasi itsestäsi ja elämästä. Alkaa viimeinen viikko ennen uutta kuuta. Kituviikko. Mitä asioita sinun on nyt hyvästeltävä, jotta sinä voisit tehdä rauhan ja tilaa uudelle? Jos ei muuta, niin muista hemmotella itseäsi. Käy hierojalla, sheivaa ja siivoa pois turhaa. Muista pitää kädet ja ranteet lämpiminä.
 
Kuun siirtyessä sunnuntaina Rapuun hän haluaa herätellä sinut oman turvasatamasi äärelle. Kuka sinä olet. Nauttia kodin hitaudesta ja lämmöstä. Tämä on herkkääkin herkempi sunnuntai. Joten rakasta!
error: Content is protected !!