fbpx

 

KUUPOSTIA

KUU LEIJONASSA

Oletko muuten huomannut, että tämä viikko on viimeinen täysi viikko syyskuuta enää? Miten illat ovat alkaneet pimentyä. Syyspäivän tasaus on perjantaina ja aurinko painuu päiväntasaajan alapuolelle. Laskevan kuun energia saa monet hidastamaan tahtia. Samalla kuitenkin saaden kaiken sen mikä on tarpeellista tehtyä. Juuri sen mistä nauttii. Ainakin itselläni nämä Rapupäivät toivat paljon iloa ja yhteistä tekemistä kodin ympärillä. Kävin muutes ihka ensimmäisellä kukkien sidontakurssilla! Ja onnistuinkin siinä! Miten sinun päivät ovat menneet?

Kuu siirtyi myöhään eilen illasta Leijonan tulimerkkiin. Tänään sitten saamme nauttia sydämenasioiden äärellä olemisesta. Miten sinä voisit tästä tulienergiasta ottaa kiinni? Osata nauttia ja antaa luovalle puolellesi tilaa. Kenties haluat hemmotella itseäsi tai muita? Netistä olisi niin helppoa tilata jotakin. Onko sinulla jokin mitä juuri nyt tunnut tarvitsevan vai huomaatko miten Leijona sinussa haluaa silittelyä ja vain nauttia asioista? Kenties jokin kiva leffa tai toisen kainaloon käpertyminen olisi niin ihanaa.

Löytää hymy huulille ja ihastella vaikka luonnon upeista väreistä. Miten olisi jos itsekin pukisit jotakin värikästä? Vai sittenkin olisiko hierojalle meno se juttu? Arjen pikku luksusta. Mikä sen tekee sinulle?

Kuu Leijonassa herkistää kehossa sydämenalueen sekä rintarangan. Joten venyttele sopivasti tätä aluetta, jos tunnet kireyttä. Ja sydäntä kannattaa nyt vaalia. Isosti rakkautta siis kehiin! Miten tärkeää on myös kuunnella muita, mutta samalla osata arvostaa itseään ja omaa osaamista. Löytää sitä rohkeutta olla oma itsesi. Löytää ne terveet rajat, jotka sinut saa tuntemaan rauhaa. Tärkeiden oppien äärellä olemme. On aika luottaa. Luottaa myös itseesi ja sisäiseen viisauteesi. Sydämesi sanomaan. Rakkaudella. Hiukan sillä voi myös olla äkkinäistäkin energiaa liikkeellä, joten hengitä ensin syvään, jos jokin meinaa alkaa sieppaamaan. Ihan ei kaikki asiat meinaa mennä perille niin kuin normaalisti tässä ajassa.

Niin moni planeetta perääntyy ja kituviikko voivat viedä mehut mennessään, joten salli se itsellesi. Ehkäpä bongaat aamuiselta taivaalta pienenevän kuun sirpin. Tai pimenevien iltojen hiljaisuudessa tähtitaivaalta vaikka linnunradan. Rakkautta päiviisi ja käyhän kuuntelemassa YouTubesta viimeistään nyt mitä sinne olenkaan kertonut tämän viikon tapahtumista! Tässä linkki: https://youtu.be/IDw1PZJuD-4

error: Content is protected !!