fbpx

KUUPOSTIA

KUU OINAASSA

22.-23.2.23

Tähän aamuun moni heräsi aivan uudenlaisissa energioissa. Kuu on aloittanut uuden syklinsä ja on Oinaan tulielementissä. Tämä tuo monille sitä kauan kaipaamaansa energiabuustausta! Meillä on kasvavan kuun aika ja silloin mitä parhainta aloittaa jotakin uutta. Liittyykö se sinulla työhön vai kotiin. Kenties jokin terveyteen liittyvä asia saa nyt uutta pontta. Kenties jokin uusi harrastus? Tai sitten lähden ostoksille ja ostat jotakin tähän liittyvää. Niin moni voi tehdä impulsiivisia ostoksia!

Kuu Oinaassa herkistää päänaluetta ja tästä eteenpäin on erittäin tärkeää suojata päätä ja kaulaa hyvin ettei lentsut pääse yllättämään. Siitepölyjäkin on jo pieniä määriä ilmassa havaittu eteläisessä Suomessa.

Jos sinua on kiukuttanut ja ärsyttävänyt vähän kaikki, niin jos kävit kuuntelemassa YouTuben Kuujuttuja videon niin osasit jo varautua. Tässä kohtaa vielä kun Kuu on Oinaassa niin on todella tärkeää olla hereillä omista triggereistä. Miten sinä voisit tätä energiaa päästellä ulos? Miten olisi kunnon lenkki pikku pakkasessa? Tai käyttää aikaasi uuden oppimiseen! Kun keskityt, niin mitä mahtavimpia ideoita voi juuri nyt nousta. Kirjoita ne itsellesi ylös. Ne hulluimmat myös, sillä pian jo tulee seuraava idea ja et enää muistakkaan edellistä. Ole myös tarkkana liikenteessä. Yritä pitää fokus asioissa niin hyvä tulee!

Toisaalta kun tähän annetaan myös hyvin luovaa ja rakkaudellistakin energiaa. Nähdä itsesi ja luottaa omiin vaistoihisi. Rakkaudella. Luoda jotakin kaunista elämääsi. Torstaina varsinkin voi asioita napsahdella kohdilleen. Kuuntele siis sisimpäsi ääntä, mikä juuri sinulle tuntuu nyt oikealle?

Nautitaanhan menosta! Minä ainakin odotan innolla Astrologian perusteet-kurssin aloittamista keskiviikkona. Seuraava päivitys perjantaina viikonlopulle!

error: Content is protected !!