fbpx

KUUKALENTERI VKO 10

6.-12.3.23

Eilinen postaus oli täydenkuun iltaan ja nyt on kuukalenterin aika. Tänään kuu on täysi klo 14:40 ja monille viime yö saattoi olla hyvinkin lyhyt uninen tai ainakin tuntui sille ettei uni riittänyt mihinkään. Tänään on kuitenkin alkaa laskevan kuun aika ja on hyvä alkaa jo pikku hiljaa hidastamaan. Tunnustelemaan omia fiiliksiä. On tärkeät seuraavat kaksi viikkoa edessä. Käydä läpi koko vuoden tapahtumia ja mitä haluat viedä mukanasi tulevaan uuteen astrologiseen vuoteen. Mikä on hyvin, mikä tarvitsee muutosta?

Monille tässä ajassa on ollut todella ärsyttävääkin energiaa pinnassa. Aivan kuin suurennuslasi olisi ollut kädessä ja kaikki näyttäytynyt isompana. Stressiä pukannut. Toisaalta on hyvä päästellä niitä höyryjä ja laittaa rajoja, mutta samalla tutkailla vaaditko liikaa. Liikaa itseltä tai muita. No nyt on aika laittaa oma arki reilaan. Miten tärkeää on myös pitää omasta hyvinvoinnista ja terveydestä huolta.

Kuu siirtyy keskiviikkona Vaa’an harmonisiin energioihin myöhemmin iltapäivästä. Se voi monille olla suuri helpotus ja rauhoittumisen paikka. Ehkäpä sittenkin löytyy niitä oikeita sanoja ja rakkautta puhua. Löytää sitä tasapainoa. Toisten mennessä vieläkin enemmän solmuun omien päätöstensä kanssa kun antaa muiden mielipiteiden vaikuttaa itseen. Tai ainakin kuvitellen mitä ne muut sanoo. Ehkäpä nyt on vain hyvä aika huilata.

Mikä tahansa siellä nyt hiertää, on aika katsoa sitä. Antaa tilaa. Parantua. Rakastaa. Hyväksyä. Löytää itseluottamus ja rauha.

Hyvän fiiliksen löytämisen viikkoa sinulle! Seuraava kuupostaus lauantaina!

Muista myös käydä kuuntelemassa YouTuben Kuujuttuja kanavalla oleva koko viikon postaus! https://youtu.be/eAqDaR4gpDI

error: Content is protected !!