fbpx

KUUKALENTERI VKO 9

27.2.- 5.3.2023

Tähän viikkoon lähdemme kuun kulkiessa Kaksosten ilmamerkissä. Monilla on nyt hiihtoloma ja sen huomaa miten mukava on lähteä jonnekin reissuun. Innostua asioista ja jutella niitä näitä. Tämä hyvin sosiaalinen energia tuo kepeämpää energiaa, mutta myös hiukan levotonta fiilistä kun tekisi mieli tehdä sitä ja tätä. Mihin siis keskittyä? Vai olisiko sittenkin kiva pelailla hauskoja pelejä tai haastaa itsesi jossakin älyllisessä jutussa. Löysitkö sinä itsesi selailemassa koulutuksia?

Maanantain kasvava puolikuu Kaksosissa pyytää sinua tunnustelemaan omia tuntemuksiasi, sitä mihin uskot. Kuunteletko sinä tarpeeksi sydämesi ääntä vai viekö mielesi sinua enemminkin eteenpäin? Mistä kaikesta olet kiitollinen? Pysähdy siis tähän hetkeen. Mitä sinä löysit?

Tiistaina vietetään Kalevalan päivää ja se sopii oikein hyvin kuu Kaksosen teemaan. On suomalaisen kulttuurin, kielen ja perinteiden päivä. Elias Lönnrotin julkaisemasta ensimmäisestä Kalevala eepoksesta on kulunut nyt 188 vuotta. ”Mieleni minun tekevi, aivoni ajattelevi…” on hyvin iskostunut myös minun päähäni.

Keskiviikkona meillä alkaa maaliskuu ja on kuukauden astrologisen katsauksen aika. Aamusta kuu siirtyy Ravun tunteikkaaseen vesielementtiin. Koti ja perhe ja villasukat. Mutta myös tässä ajassa kun aurinko kulkee Kaloissa meillä on äärettömän herkistävää energiaa ilmassa. On parantumisen aika ja siksi moni tunnistaa niitä kaihertavia kohtia sisimmässään, jotka haluavat nyt tulla parannetuksi. Rakkauteen uskominen ja sen luottamuksen löytäminen itsestä on isosti kantava asia elämässä.

Toisille voi nousta hyvin luovaa energiaa ja se voi saada uudenlaisia ulottuvuuksia jälleen monet näkemään ja tekemään. Kenties jotakin merkityksellisiä viestejä tuodaan sinulle. Onnenkantamoisia voi myös avautua. Oletko sinä valmis antamaan tilaa runsaudelle?

Elämme hyvin karmallistakin aikaa. Menneisyyden asiat voivat nousta ja kyyneleet sen mukana. Muista, että ne puhdistaa. Parasta on kuunnella kehoa ja sen viestejä. Tuntea tunteita, tuntea oma rajallisuutesi ja rakastaa omaa epätäydellisyyttä. Hyväksyen asioita jotka ovat juuri niin kuin ne ovat ja ne mitkä voit muuttaa, muuta. Ehkäpä juuri ne oikeat sanat löytyvät mitä sinun tarvitseekin sanoa tai ymmärtää. Käy kuuntelemassa YouTubesta Kuujuttuja päivitykseni, siellä avaan tämän viikon ja keskiviikkona koko kuukauden energioita lisää. https://youtu.be/wpzrhLmU0Fw

Kuu Kaksosissa herkistää kädet ja käsien nivelet. Samoin decolteen alueen, joten pidä itsesi lämpimänä. Rapupäivinä on vesipäivät ja kukkien kastelun aika. Asiat jotka närästää tuntuu myös herkästi närästyksenä tai mielen närästyksenä. Muista että on kasvavan kuun aika ja tunteet alkavat roihuta sitä enemmän!

Ihanaa viikkoa sinulle! Seuraavat postaukset ke ja pe.

error: Content is protected !!