fbpx

KUUKALENTERI VKO 11

VIIKONLOPPU

17.-19.3.22

Tähän viikonloppuun lähdemme vielä Kuun kulkiessa Kauriin maaelementissä. Se tuo jaksamista viedä tämä viikko loppuun. Oletko sinä saanut tehtyä kaikki ne tarpeelliset asiat mitä on tarvinnut tehdä? Itsestä on jotenkin tuntunut sille, että aika vain riittää. Monesti se miten paljon annamme asioille aikaa, niin sen verran käytämme aikaa niiden toteuttamiseen. Oli se sitten pitkä tai lyhyt aika. Oletko huomannut?

Kuu siirtyy Vesimiehen ilmaelementtiin klo 16:25 ja onkin hyvä hetki huilahtaa ennen kuin jatkaa touhuja. On hyvä muistaa, että laskevankuun aikana on tärkeää tiedostaa oma jaksaminen ja sitä myötä hidastaa. Ottaa omaa aikaa palautumiselle juuri sen mitä tarvitseekin. Jokin voi sillä ärsyttää liiankin herkästi.

Huomasitko sinä miten Kuu Kauriissa tuntui kehossa kremppoina? Polvissa ja nivelissä? Ihokin huuti oikein lisää kosteutta. Vai oletko jo saanut näitäkin asioita tasapainotettua itsessäsi?

Itse huomasin koiran kanssa lenkillä miten oudosti vihmoi kintuissa. Entä sinä?

Kuu Vesimiehessä herkistää sääret ja pohkeet sekä nilkat. Voit tuntea erinäisiä kireyksiä ja suonenvetojakin. Turhaa jalkojen rääkkäämistä kannattaa nyt välttää. Mene mieluummin avaavaan hierontaan!

Vaikka Kuu Vesimiehessä tuokin hiukan levotonta fiilistä ja innostusta, niin perjantaille nousee myös puheensorinaa ja elämästä nauttimista. Venus siirtyi sillä omaan merkkiinsä Härkään, jotta voisit nähdä oman arvosi ja oppisit nauttimaan asioista. Tehdä hyvää ruokaa ja kyllähän se viherpeukalokin alkaa kutkutella enenevässä määrin. Moni voi myös löytää itsensä shoppailemasta ja siinä kannattaa olla tarkkana. Ehkäpä tämä tuokin sitä käytännöllistä energiaa ja toisaalta sitten tarvetta jollekin. Mikä sinulle tuo turvaa ja rakkauden fiilistä juuri nyt? Monille tämä voi olla aloilleen asettumisen aikaa, oman ajan ottamista ja elämästä nauttimista.

Ja vaikkei kaikki menisikään tänä viikonloppuna ihan kuin Strömsössä niin anna Kuu Vesimiehen tuoda sitä kepeämpää energiaa. Ajatukset tulevat ja menevät ja sinä voit nauttia jokaisesta hetkestä. Innostua, kirjottaa muistiin ne mahtavat ideasi. Rakastaa isosti. Tuulettaa mieltä ja kotia. Puhdistaa kehoasi ja kotiasi kaikesta turhasta. Nyt jos koskaan on aika kuunnella sisimmän ääntä ja antaa asioille siivet! Mihin sinä uskot ja luotat? Mille sinä haluat sanoa kyllä?

Ensi viikko on merkityksellinen monella tapaa. Ja kuun siirtyessä vielä illasta Kalojen intuitiiviseen energiaan on luovuuden ja unien ilotuksen aika vieläkin enemmän! Mitä kaikkea se nostattaakaan sinulle työstettäväksi. On vuoden tapahtumien klousaamisen aika kun maanantaina ennen puolta yötä alkaa uusi astrologinen vuosi auringon siirtyessä Oinaan tulielementtiin!

error: Content is protected !!