fbpx

KUUKALENTERI VKO 17

22.-28.4.2024

Kuu Vaa’asta Kauriiseen

Tälle viikolle mahtuu jälleen paljon tapahtumia. Täydenkuun ilta Skorpionin syvissä vesissä tiistaina, keskiviikkona Merkurius pysähtyy tuoden kaikenlaista kommellusta ja torstaina alkaen jälleen edetä siitä mihin jäätiin maaliskuussa sekä kuun kulkiessa Vaa’an tasapainottavista energioista syvällisen pohdinnan ja luottamuksen löytämisen jälkeen maadoittaviin Kauris energioihin. Jotta sinä voisit jälleen tuntea maan jalkojesi alla ja ymmärtää asioiden merkitystä. Kaikkine kremppoineen mitä kehosi sinulle nostaakaan.

Alkuviikon kuu Vaa’assa herkistelee alaselkää. Keho on todella viisas ja sen antamia merkkejä on hyvä kuunnella. Nyt monet joutuvatkin tasapainoilemaan asioiden kanssa. Se voi liittyä niin henkiseen kuin fyysiseen kipuun. Miten tärkeää on löytää harnomiaa ja rauhaa elämään. Ja monesti se tarkoittaa sitä, ettet saa unohtaa itseäsi. Joten katso nyt miten sinä rakastat, miten puhut itselle ja toisille, miten menneisyyden asiat vielä vaivaavat, mitä sinä tarvitset jotta voisit tuntea vapautta olla. Tuntea rakkautta.

Tiistai voi nousta kovin väsyttävänä ja tunteet sen myötä sinkoilla sinne tänne. Ja samalla mitä parhainta aikaa löytää niitä oikeita sanoja. Tänään illasta kuu siirtyy Skorpionin syväluotaaviin energioihin ja monille aika ärsyttäviinkin energioihin kun meillä on täydenkuun ilta. On aika pysähtyä jälleen kaikkeuden äärelle ja antaa tilaa kaikelle sille mikä on tärkeää. Tästä oma postaus tiistaina! Meillä alkaa myös vesipäivät ja on kukkien kastelun aika!

Keskiviikkoon heräämme jo laskevan kuun energioissa. On aika hidastaa ja hengitellä. Kuu Skorpionissa herkistää geniaalialueita, muista pitää itsesi lämpimänä. Merkurius pysähtyy iltapäivästä ja se tuo mitä ”mielenkiintoisempia” asioita eteen. Mikä vielä on sinulla jäänyt kesken? Koko alkuviikko voi olla ihan outo. Pidä huolta myös avaimistasi ja muista ne väärinkäsitykset. Torstaina illasta Merkurius alkaa edetä ja varjoalue-aika on 13.5. asti. Aikaa on riittävästi tehdä asiat uudelleen, uudella tavalla, uusi sinä!

Koko viikon energioista käy kuuntelemassa YouTuben Kuujuttuja: https://youtu.be/ZpeBLfpgT6Y

Oivallusten viikkoa sinulle!

error: Content is protected !!